- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- семейната тема: цигарите
ядосвам се когато майка ми запо4не да ми говори за цигари? какво да правя? тя зн че пуша но не ми дава....апък аз не мога да ги откажа вече не 4е мн и искам...
ем хуу...ний к'во тряаа ти ка'йм?
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Нямаш достатъчно воля и желание,ако си го поставиш за цел,може и да успееш.
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Така е.Първоначално написано от Memento mori!
ама тя казва,че и няма мн желание да ги спираПървоначално написано от Memento mori!
![]()
![]()
Ти се радвай,че поне ти изнася лекции,не ти дава да палиш цигари и въобще се тревожи за теб.На повечето 13-14 годишни(на колкото мисля,че си и ти),родителите им ги погват първите два месеца,че пушели и после се примиряват и ги оставят да се тровят.Грубо казано-не им пука децата им какво правят,само да не ги занимават.Радвай се,че на майка ти й пука за теб и твоето здраве.След години ще разказваш на децата си как не трябва да пушат,за да не повтарят твоята грешка,заради която ще си блъскаш главата после.
просто май се хвали че пуши... и че я знаят...поредното пишлеме
Raise your fist!
Първоначално написано от MostHated
![]()
Правилно ти говори жената, ама като не искаш да я слушаш...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ех, големи проблеми с тези цигари бре.
Не ги разбирам родителите ви.Ако толкова много искаха да ви накарат да откажете цигарите, щяха да намерят по-добър метод от мрънкането.
А вие от своя страна, ако искахте да спрете нямаше да чакате ваще да започнат да ви го натякват.
В това отношение, няма как да убедиш един родител, че не е в правото си да негодува.Всеки иска най-доброто за детето си.Просто се примири със загрижеността на майка ти и това е.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Това,което Цвети каза е вярно.Вярно е също така,че ако твоите родители толкова искаха да не пропушваш,нямаше да пушат и те..нали знаеш,че каквото правят родителите ,това и децата им правят![]()