.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 143

Град
    София

Ще се самоубивам!

Здравейте!
    Семейството ми ми каза, че го засрамвам с държанието ми, а всеки ден ядосвам приятелите ми с глупостите ми. Вече нямам за кво да живея. Нямам нито семейство, нито приятели, тогава какво имам?! Ще си режа вените! Или днес или утре!
    Нека кой квото иска да си мисли за мене, на мен въобще не ми дреме!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ок.

виж тва ако не е базик си е доста сериозна работа.помисли малко,можеш да промениш много неща,но с това за вените нищо няма да постигнеш,напротив ще изгубиш още повече доверието на тези хора,които по един или друг начин си разочаровала.

Град
    София
    Еми аз вече помислих и си е съвсем сериозно. Вие ако бяхте на мое място нямаше ли да постъпите така!?

Град
    София
    А относно това с доверието, аз съм го изгубила отдавна! И то съвсем несъзнателно!

в никакъв случай!казах ти че това не е решение!така ще навредиш още повече на себе си и няма да постигнеш нищо,освен това което ти написах по-горе,а доколкото разбирам ти не искаш това.Затова опитай се да промениш себе си към по-добре а не към по-лошо

Цитирай Първоначално написано от toniiilieva13
    Еми аз вече помислих и си е съвсем сериозно. Вие ако бяхте на мое място нямаше ли да постъпите така!?

HE

Град
    София
    Опитвам се с всеки изминал ден. Вие да не мислите, че това е спонтанно решение. Просто хората около мен се правят, че не ме познават или наистина не искат да ме познават.

пхахаха

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Оффф знаеш ли колко пъти наще са ми казвали, че съм бил петнил името на семейството, че нищо не съм правил, че не знам си какво.Ако всеки се самоубиваше за такива глупости...
    Добре представи си че си режеш вените, но не умираш, ами тогава... ? Замисляла ли си се, говориш пълни глупости, всеки е изпадал и изпада в какви ли не трудни ситуации.Ти си на 13, ако знаеш още колко проблеми и колко по сериозни ще са те бедна ти е фантазията.Дай на всеки като му стане трудно и да си тегли ножа а ? Да се стягаш и да не се занимаваш с глупости!

П.С. Ако темата е ебавка ти си бахти олигофрена/ката
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    София
    Не не е ебавка и говоря съвсем сериозно, но как ще се чувствате вие, ако ваще се правят, че не ви познават. Уж родителите те подкрепят, дават ти съвети, можеш да разчиташ на тях и т.н.

Ima vsqkakvi periodi v jivota na 4oveka.I a na 13 godin imah mnogo problemi s na6ite...maika mi kakvi li ne gluposti mi e govorila ,no sega e suvsem razli4no,mnogo si se razbirame...prosto qvno e ot vuzrastta si,tiineidjurskata vuzrast e trudna,6te q prejivee6,prosto budi silna!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    София
    Опитвам се. Мерси! Просто незнам как да издържа, до няколко месеца майка ми ми беше не само майка, но и най-добрата ми приятелка. С нея си споделях всичко и й имах огромно доверие, но не знам какво стана. Сега не ми говори...

Град
    Не не е ебавка и говоря съвсем сериозно, но как ще се чувствате вие, ако ваще се правят, че не ви познават. Уж родителите те подкрепят, дават ти съвети, можеш да разчиташ на тях и т.н.
    Ами на нашите това им е коронния номер, като се скараме нещо 1-2 седмици не ми приказват, все едно ме няма.
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    София
    Да, но нали ви казвам, до скоро не беше така, не съм свикнала и незнам дали ще издържа повече така. И в училище имам проблеми не само със съучениците, но и с материала.

Град
    ..във един измислен свят..
    ЪЪъъ .. давай .. самообеси се

Абе тая тема е изчерпана ! Защо не се замислиш какви да ти грешките , а се правиш на интересна по форумите ? Омръзна ми от хора без ценности ! На никой няма да му дреме , ако се самоубиеш , няма нужда да ни уведомяваш колко си плиткоумна и жалка !

Град
    Я СА СТЕГНИ !
    баа почвам да се нерва вече.Кво ти има бе тва са некви супер лапешки проблеми, ти имаш ли си на идея колко по големи проблеми ще имаш и какво още ще изживееш през живота си ? Тва е няква криза дето след един месец ще си я забравила вече.Толкова по зле има от теб и не се оплакват, ти си ми седнала да пишеш по форуми...

Ами щях да се боря за да разреша проблемите си , а не да бягам като глупачка от нищото !

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Приятелите ще ти простят, ако наистина са ти такива. Колкото до родителите ти- те са хората, които най-много ги е грижа за теб и те обичат, затова искат и най-доброто за теб и са строги, следователно когато не се държиш както трябва или не правиш това, което се очаква от теб, се чувстват разочаровани. Имаш ли представа, колко ще ги нараниш, ако си направиш нещо? Стегни се, всички имат лоши моменти. Пробвай да подобриш държанието си и да учиш повече, за да нямаш проблеми с материала (ако толкова ти е сложно да го разбереш искай помощ от някой).
    П.С. Интересно, че хората, решени наистина да се самоубиват, гледат да избягват всякакъв контакт с други хора, изолират се. Сега е модерно да се съобщава на всички, явно... стига с тая емовска мода.

Абе какво се занимавате с тая лигла?
    Я,я оставяйте.

Щяла да се самоубива.
    Заблудено,лигаво лайненце.
    Дръж се мъжки и преодолей проблемите.
    Все някога ще спрат,и пак ще започнеш да се разбираш с ваште.

Опитвайте се да се борите,а не да се предвате.
    Това е целта на живота...
    London Tipton

I give a care...I really do.

Град
    холандияя
    LOOOL
    Ти си луда ве, всички хора имат проблеми и да ти кажа на някой хора проблемите им не са с родителите, ами за тях преживяването е трудно, да си намерят вода е трудно, ти въобще не си наред ве, земи се осъзнай и недей да говориш некви простотии, как може да си на 13 братле и да искаш да умираш ве..ти не си за гробищата ти си за 4км .. лелеееее..
    DA BI4I BASS !!!
    STEPPIN TO DUBZ
    Има някъде един човек,
    винаги може да те разбере.

abe momi4e q se stqgai tyka kolko hora iskat da se samoubivat ne ne stiga gluposti 6tqla da se si reje venite mi davai i v posledniq moment kat razbere6 kvi gi var6i6.Za roditelite ti ne se razbirala ba6ta mi go vijdam 2 pati v meseca a ima hora koito jiveqt i bez rodtiteli i nqma s kakvo da se opravdavat s maika mi se karam seki den i kakvo sega da si reja venite.Otnosno daskalo nali za tva hodi6 da te ma4at ti ne si li razbrala za kvo e sazdadeno daskaloto,priqteliteti ko vseki den se zdarpvam s nqkoi ama znam kak da se opravq posle ti sega ne moje6 da se spravi6 pak po natatak kak q misli6 stava se po-trydno sry ako ti razbivam nadejdite 4e 6te se opravqt ne6tata.Mi nqma da stane kolkoto pove4e porastva6 po zle stava ama se spravqme s tva seki ima problemi q se opi4ai akyla i bez gluposti
    Да не говориш с човек,с когото може да се говори, значи да изгубиш човека;да говориш с човек,с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си.Умният човек не губи нито човека,нито думите си.

Град
    София
    И аз незнам какво да кажа вече. Мн съм объркана. А и мерси за тия дето ме обиждат. П.С. Вижте ми подписа. Иначе нз. Няма за кво да живея. Всеки си има надежда, мечта. А аз нямам. Отчаяна съм. Нищо си нямам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си