- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с момиче
Значи сигорно доста хора знаят историята ми но пак ще я кажа и след това проблема....Значи преди 1 година ходих с 1 момиче тя е прекрасна перфектна сичко на 6 самоче тогава тя беше малка и я скъсах..... тя мн ме обичаше и аз нея но трябваше време...и преди 2,3 седмици аз реших да й предложа и 1 приятел ми каза,че тя ходи с един друг приятел.... тя замина за море тогава разбра,че не е ходила с никой.... докато тя беше на море дойдоха 1 момчета от друг квартал приятели на 1 мой приятел (малко сложно) и те са мн големи пичове тя се върна от море на другия ден купих подарък роза сичко как си треа.... и вечерта преди да й предложа влезим в скипе и гледам,пише "обичам си еди кой си(пример)" този еди кой си е от момчетата който дойдоха нещата станаха толкова бързо ...... след това той замина за море и като се върна беше й купил подарък и роза..... и като видях 2 минути се чудех как да се сдържа.... накрая се прибрах удрях стената ритах я СПУКАЛ съм се да рева....мн я обичам,а момчето с което ходи секи ден след като тя се прибере ходим на кафета супер пичага е..... обаче проблема е че сички сме от 1 компания сички се събираме на 1 място и сме много хора и секи ден ги виждам и секи ден ми се насълзяват очите.....и на двамата имам скиповете и като си пишат много те обичам ти си сичко за мене НАПРАВО..... едвам се сдържам да не ревна.....
аз съм почти на 15 момичето е на 13 а момчето което ходи с нея
е на 17 и нз кво да права не издържам
![]()
![]()
![]()
Закъснял си .. Сега по - добре се отдръпни , ако не искаш накрая хем без нея да останеш , хем и без приятели ... Никой не е казал , че ще са заедно вечно , покачайпък може да дойде и твоя ред
..Според мен , засега не трябва да правиш нищо ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Аз нищо неправа то й няма кво но просто като ги вида...Първоначално написано от sladkish_14
Еми..много е гадно това...което ти се случва,но най-добре ще бъде за момента да не им се месиш в нещата може би като скъса с него ако искаш опитай но за сега по-добре недей![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Как беше думата? А.. Злетак! Две години по-малка от него, ама скъсал с нея, щот била твърде малка. Пък ти все едно си големия батко. :Д Така е, като си смотан. И къв е смисълът на тая тема? Искаш някой от нас да дойде и да ди избоде очите ли?![]()
Или и казваш, какво изпитваш, или си търсиш друга.
Hai, i r sexy. K bai.
TRIUMPH Пуснато на: Пет Авг 15, 2008 12:23 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Или и казваш, какво изпитваш, или си търсиш друга.
da i az mislq taka spox vsi4ko 6te se opravi 6te sre6tne6 i dr momi4eta
Да не говориш с човек,с когото може да се говори, значи да изгубиш човека;да говориш с човек,с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си.Умният човек не губи нито човека,нито думите си.
Ako ne iskash,kogato mojesh...nqma da mojesh,kogato iskash
(to kato gledam i dvamata ne ste mn golemi,za6to si q sk1sal izob6to..sega po dobre ne razvalqi vr1zkata im,p1k ako nqkoi den se okaje sama i ti o6te q iska6......)
Следващия път натисни цитатПървоначално написано от KARELIA
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
На по 12-13 годишна възраст се намира истинската любов и вече се навлиза в истинския смисъл на думата ОБИЧ.Пичага,късно,режи си вените,повече момиче няма да срещнеш !
П.П. Не ти знам психиката,ебавах се,не се самоубивай.Просто е смешно на по 14 да правите сапунеи сериали като на 30Осъзнайте се!
Жените първо виждат силата не мъжа,после се влюбват в неговите слабости...
Аз мисля че грешката е в тебВсе пак ако не я беше отрязъл, щяхте да сте заедно. Не знам защо си мисля така, но може би се е хванала с по-големия, за да покаже, че не е малка...
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Пък,че той разбираш ли е един голям автора на темата. ПОЧТИ НА 15 той е истински големец...
Жените първо виждат силата не мъжа,после се влюбват в неговите слабости...
имаш 3 варианта:
1. ако приятеля ти е мн близък поговори с него и му сподели какво изпитваш към нея и ако ти е истински приятел ще ти я отстъпи
2.ако не стане 1 тогава поговори с момиче и му обясни
3.чакаш се някога ще скъсат
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
търпение.... съгласна съм с sladkish_14
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
3Първоначално написано от пLiнцесkъ
![]()
На въпроса що съм я скъсал...щото беше малка лигавеше се смл беше я срам беше на др акъл....
било я е срам и е била на друг акъл..а сега се е променила и те е яд, че не може да се възползваш?
Съвсеееем се оплетох в историиката..Приятел на третия ми приятел, че негов шурей!от тфа което съм схванала : признавай й кфо чувстваш и мацката да си преценя вече!
еми кат си я зарязалгадно ти е,разбирам ама за сега нищо не можеш да направиш.хвани си и ти някоя и като сте цалата компания гледай в новото гадже за да не обръщаш такова внимание па дано се влюбиш пак и нещата да са ок
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Хубаво, че си написал накрая годините виКакво очакваш от една 13-годишна пикла? Да не мислиш, че й пука за приятеля ти. Сега може да пише милички думи, а утре да го зареже и след ред сополи и сълзи да "заобича" друг. Това им е на 13-годишните: непостоянни са. Мислят, че като харесват едно момче вече непременно са влюбени и това е любовта на живота им... а гъза си не могат да обършат.
От друга страна ти си на 15... Какво?! Да не би да мислиш, че знаеш какво искаш от живота?! И ти си на същия ъкъл като нейния - обожавате да драматизирате живота си, влюбени сте в сълзливите любовни историйки, а дори не знаете какво представлява любовта - доверие, уважение... потърсете си по-добре тълковни речници, чак тогава мислете за чувства
заеби я... квото и да правиш нито приятеля ти ще ти я даде нито тя ще те избере пред него .... не за друго а защото щом е 13 годишна пикла иска да се покаже с къв голям батко ходи демек по-голям -по-добре... а ако искаш да 4акаш да скъсат тогава 4акай ама ще изкарате 2-3 месеца най-много и ще има некви детски номера![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
zemi da se furmi ot nqkoi etaj e 6te ti olekne . ako ojivee6 samo venite 6te opraqt !