- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с момиче
Нестава,защото тя е най-свестната от компанията.... другите са некви курви....Първоначално написано от cinderella_gugutka
Зад1лжително ли е да бъде от компанията тиПървоначално написано от RoCk-SpOt
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
няма какво да направиш
Ами не ама.... едвали ще си хвана гадже от др квартал...Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
Първоначално написано от sladkish_14
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Няма как... той знае кво чуствам към нея знае цялата история мн често ми се извинява ама вика извинявай ама наистина съм влюбен..... секи ден с него излизаме по кафета и такова..... просто няма какПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Точно от тва най ми е гадно... ако беше некъф лаинар щех да му **а майката... ама е мн печен ;[Първоначално написано от KillSwitchEngage
Да разбирам те мерси че споделяш болкатаПървоначално написано от KillSwitchEngage
и наистина стана супер бързо
хм.. аз мисля че нямаш шанс на 15 си..
Е какво като съм на 15 ?Първоначално написано от СладурКаа
![]()
ми нз кво искаш тя на 13 и ти на 15 направо ви виждам..Първоначално написано от RoCk-SpOt
тя е направила избора си и ако я харесваш наистина ще трябва да го уважиш и да се примириш съжалявам ама просто няма как.. такова ти е положението..
Знам че не помогнах.. ама имал си шанс - изпуснал си го!По-добре я забрави..
Ами да така е но нз дали си бил в същото положение с тва немога да се оспокоя но е напредъкПървоначално написано от buffalo88
![]()
Хаха значи казваш.че ти е била малка преди,тъй ли?! Кат си бил на 14,а тя на 12?! хаха еми твоя грешка,пич.Сега ще си кротуваш![]()
just a kid۵
Аз го уважавам и знам че грешката си е в мен ама тва че аз съм на 15 тя на 13 кво значи че неможе да има любов м/у нас ?Първоначално написано от СладурКаа
ами сам си прави изводите след като веднъж не си оценил какво имаш надали втори път ще можеш.. пък и явно няма й да имаш шанс..Първоначално написано от RoCk-SpOt
А тя на 13 какви чувства може да изпитва към теб?!
![]()
Ами тя ме обичаше почти година... аз просто чаках да мине време да порасне да мисли като по голям човек преди беше лигла сега не ама..... да права си нямам шанс.... Мерси на всички помогнахте миЩе се опитам да я забравя по 1 или друг начин....
съжалявам![]()
Може да използвам съветаА иначе няма смл да съжеляваш сам си го направих но дано ми мине по-бързо
![]()
Ами.. успех тогава![]()
МерсиПървоначално написано от СладурКаа
НЕмогааааа лелел пак се разревах просто не издържам секи ден и 2-та са по щастливи и по и по опитвам се да се права че не ми пука но немога просто немога наистина са ми е толкова гадно че.... нз
Не че можете да ми помогнете просто исках с някой да споделя ;(
А да ви питам правилно ли е според вас да почна да се права че не я познавам не че ще ми е лесно ;( но смисъл тя като ми пише по скипе да не и отговарям.... и така моля ви кажете ?![]()