.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Град
    живея в мой си свят..където съм си истинска :)

Бихте ли се променили заради гаджето си?

Бихте ли променили нещо в себе си заради гаджето си, няма значение дали във външния вид или в характера си?! Мислите ли че си заслужава?! Правили ли сте го, съжалявате ли или обратното..
    baD GirLs nEEd love to0 ..

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Правила съм го да Но действително това което направих в последствие ми хареса И понякога наистина си заслужава да се промениш независимо заради кой
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    София
    Ако найстина си струва, бих се променил.
    Hai, i r sexy. K bai.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Най-много да си сменя прическата, ама понеже съм бог и това няма да направя.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

И аз съм го правила,но несъзнателно. И не съм съжалявала

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Защо трябва да се променям заради нея.Тя е харесала такъв какъвто съм и само аз бих се променил,ако искам
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    живея в мой си свят..където съм си истинска :)
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™
    Защо трябва да се променям заради нея.Тя е харесала такъв какъвто съм и само аз бих се променил,ако искам

да,но ако решиш да се промениш наново,не се ли страхуваш,че може да не те хареса и да иска предишния си приятел ?
    baD GirLs nEEd love to0 ..

Мега фен
    Град
    SF
    Нямам нищо против да променя нещо, но само ако действително е за добро и на мен самата ми харесва. Досега не съм се отказвала от важни за мен неща заради друг и не мисля, 4е е правилно. Също и не мисля, 4е 4овекът до теб ще те кара да се променяш драсти4но, ако наистина държи на теб. В една връзка най-лошото, което може да се слу4и, е да загубиш себе си заради другия. Така се оказва, 4е живееш едва ли не единствено заради него.. Не ми се мисли какво може да стане, ако в някакъв момент реши да те оставя..

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от EverythingButTheGirl
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

да,но ако решиш да се промениш наново,не се ли страхуваш,че може да не те хареса и да иска предишния си приятел ?
    За да се променя трябва да е станало нещо.Пък,ако не иска да ме приема ще и обясна и ако ме разбере хубаво,ако ли не не знам
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Човек се променя заради любовта без да усети

Град
    с0фия
    да
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

не бих никога пък и е почти невъзможно пък щом ме е харесал такава каквато съм що да се променям

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Зависи какво той иска да променя, ако иска да ме промени коренно няма да стане....
    По принцип, винаги когато се сближиш с някой се променяш по малко...възприемаш и неговоите идеи, той ти показва своите страсти(дали ще е музика или спортове) и неусетно се променяш

Все пак за да сме с някого правим компромиси, което всъщност ее брои за промяна

Да аз съм го правила и не съжалявам,защото сега се чувствам много по-добре и таси промяна,ако мога така да го нарека,беше в положителна посока :P
    "Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Мисля, че всеки човек, с който съм ми влияе по някакъв начин и след всяка връзка и естествено по време на нея - аз съм различна - променям се, осъзнавам някои грешки , поправям се. Така че в известен смисъл АЗ СЕ променям, когато съм с някого, като се уча от него.
    Но ако гаджето ми каже - "Аз ще те харесвам по-малко, ако си пробиеш дупка на носа", по-вероятно е да се откажа, особено ако и самата аз имам някакви колебания, но определено ще се замисля - "Какво точно изпитва този човек към мен, щом нещо толкова дребно може да промени чувствата му към мен?"
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен
    По принцип бих но зависи от момичето....

амиии.... да променяла съм се заради гаджето си... характера ми е малко по-сложен и се научих да бъда малко по-търпелива и да правя компромиси във връзката ни.... не съжалявам, защото после не се налагаше и просто всичко си дойде на мястото
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    София
    Външен вид абсурт, за характер да не говорим. Единствено някои постъпки мога да престана да ги права (някои ще кажат, че е характер).
    Don't tell me what I can or can't do !

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Малко или много се променяме във всяка връзка, нагаждаме характерите си, защото колкото и да се обичаме, все изниква нещо, което правим /макар и несъзнателно/ и дразним половинката си с него!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    (: Русе :)
    НЕ! В никакъв случай ... щом е тръгнал с мен, значи ме харесва такава каквато съм, ако реши, че може да ме променя: айде чаооо
    So free

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Мисля, че всеки човек, с който съм ми влияе по някакъв начин и след всяка връзка и естествено по време на нея - аз съм различна - променям се, осъзнавам някои грешки , поправям се. Така че в известен смисъл АЗ СЕ променям, когато съм с някого, като се уча от него.
    Но ако гаджето ми каже - "Аз ще те харесвам по-малко, ако си пробиеш дупка на носа", по-вероятно е да се откажа, особено ако и самата аз имам някакви колебания, но определено ще се замисля - "Какво точно изпитва този човек към мен, щом нещо толкова дребно може да промени чувствата му към мен?"
    Много, много права, както винаги ..
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Град
    Своге
    Попринцип не съм забелязвала да се променям по време на някоя връзка,но определено след това...Сега обаче ходя с момче,което е лудо по моторите...А аз идея си нямах от тях,докато сега вече често си говорим по тази тема...И не е само този случай...Но за него живота си давам,ей!
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Зависи за каква промяна става въпрос. Ако е за нещо малко - да, но ако става въпрос за част от характера/нещо от ценностите ми/нещо важно за мен - не, определено.

Голям фен Аватара на asasfdf
    по-скоро се старая да бъда максимално естествен, отколкото да се правя на нещо друго..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си