Здравеите всичко почна преди няколко дни,като и предложих да се видим тя каза "няма да мога имам среща с момче" и аз казах добре на следващия ден пак и звънкам тя вика намирих си нова компания (момчета)и сега само с тях ще се виждам аз и викам можели и аз да идвам с теб при тах тя ми каза че те са само за нея! Ок и викам аз почна сяка нощ да ми разправя как се такова с този пък после този защото били много готини аз и викам да спре да се движи в тази компания защото всичи я харесеват само защото им пуска а компанията е от 6 момчета тя ми вика ти просто зовиждаи! Аз и казах хубаво мислиси така! Тя си хвана гадже от тия момчета ходи с него 2 дена скъксаго и така със всече те я взимат за курвата на компанията та както и да е!И така след време даже не искаше да се виждаме и аз снощи и казах избираи прятелете илил мемчетата и тя ме каза момчетата аз и викам добре също токо че не искам повече да ме търси тя вика добре и сичко свърши та моя проблем е че тя иначе е свестна но тъпите момчета ми отнеа приятелката! сега много ми липса искам да ми кажете какво зда направя защото съм супер объркана с нея се познаваме от 8 години и ни може всичко до свъри така моляви датеме съвети мерси предварително!!! Аи тя е само на 14 години!