.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Град
    живея в мой си свят..където съм си истинска :)

Противоположностите се привличат или...

На какво мнение сте - че противоположностите се привличат или предпочитате с вашата половинка да имате колкото се може повече общи неща помежду си? И не смятате ли, че прекалено многото общи неща правят връзката скучна и предсказуема? И какви са били най-успешните ви връзки или дори сегашните - с коренно различен човек от вас или с такъв, който си довършвате даже мислите заедно..?
    baD GirLs nEEd love to0 ..

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Имала съм връзки с коренно различен характер от моя...но то не бяха дълготрайни..според мен противоположностите се привличат но не остават заедно за дълго
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Имала съм връзки с коренно различен характер от моя...но то не бяха дълготрайни..според мен противоположностите се привличат но не остават заедно за дълго
    +1.
    Hai, i r sexy. K bai.

Мега фен
    Град
    SF
    Предпо4итам да имаме сходни интереси и разбирания ина4е много скоро тези противоположности, които са ви били толкова интересни в на4алото, стават повод за постоянни скандали и недоразумения и в крайна сметка преебават вси4ко.

Робинята на Quench

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Противоположностите се привличат - да, но трябва да имат общи неща, за да останат заедно
    С моя приятел имаме различия, но и мн си приличаме като характер и мислене....
    и двамата сме инати и не се примиряваме лесно с нещата които не харесваме, и двамата даваме всичко за приятелите си, за двамата семейството е нас всичко и т.н.

И аз съм на същото мнение, че противоположностите се привличат, но за да имат дълга връзка и да са заедно трябва и да имат общи неща....
    To be yourself is all that you can do...

Град
    с0фия
    противолопожностите мн рядко се привличат всеедно наркоман и християнка ето ти противоположности и не виждам как ще се привлекат ама .. инече хубаво е да си имаш човек до себе си с общи интереси и т.н. не мисля че е скучно ама секи си има мнение
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от TRIUMPH
    +1.
    +1

противоположностите се привличат, и ОСТАВАТ ЗА ДЪЛГО личен опит
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Не всички се привличат,но някои които са едн хар рано или късно единия ще направи нещо
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Противоположностите се привличат, но връзката се крепи на общите ви неща
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Protivopolojnostite se privli4at...i az predpo4itam polovinkata mi da e razli4na ot men...stava po veselo!!!!

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Предпо4итам да имаме сходни интереси и разбирания ина4е много скоро тези противоположности, които са ви били толкова интересни в на4алото, стават повод за постоянни скандали и недоразумения и в крайна сметка преебават вси4ко.
    аз и приятелят ми си приличаме в много отношения и може би така е по добре

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Нали знаете, че за да сте влюбени, не е достатъчно да се гледате един друг, а да гледате и в една посока! В този ред на мисли колко време би изкарала връзка между примерно някое порядъчно момиче с амбиции и някой женкар, който всяка нощ ляга с различни мацки?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Абсолютно съм съгласна, много точно казано

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от FreeSpirit
    Противоположностите се привличат - да, но трябва да имат общи неща, за да останат заедно
    +1
    So free

Със сегашния ми приятел в началото нямахме нищо общо, но след време всеки прие по нещо хубаво от другия и нещата се получиха. Противоположностите се привличат.
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Нещо по средата е най-добро. Според мен 3 неща са много важни и те трябва да се еднакви-ниво на образованост, сфера на работа, близка възраст. Тук сходствата трябва да са налице. В някои други неща пък е добре да имате различия. Разбира се приоритетите, ценностите също трябва да са сходни. Но ако смятате, че ако ти слушаш чалга, а той рок, сте много различни-това не е така.

И сега 1 бегъл пример, че колкото и да сте противоположни, трябвада си импонирате 1 на друг. Снощи видях 1 мацка със сатенена рокля, високи обивки, бижута-все е дно е за бал. Супер сладко беше. Приятелят й беше с тениска и спортни гащета.......беше изключително грозно да вървят ръка за ръка!

Град
    your mind,your body and your soul
    Protivopolojnostite se privlichali,drug put!Moje bi srabotva,ako ti obichash da ti pravqt masaj,a toi obicha da masajira.Ostanaloto go probutvaite na drug,ne na men...
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Обикновено се различаваме по някои неща, но си приличаме по други. Средна работа е.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Нещо по средата е най-добро. Според мен 3 неща са много важни и те трябва да се еднакви-ниво на образованост, сфера на работа, близка възраст. Тук сходствата трябва да са налице. В някои други неща пък е добре да имате различия. Разбира се приоритетите, ценностите също трябва да са сходни. Но ако смятате, че ако ти слушаш чалга, а той рок, сте много различни-това не е така.

И сега 1 бегъл пример, че колкото и да сте противоположни, трябвада си импонирате 1 на друг. Снощи видях 1 мацка със сатенена рокля, високи обивки, бижута-все е дно е за бал. Супер сладко беше. Приятелят й беше с тениска и спортни гащета.......беше изключително грозно да вървят ръка за ръка!
    И аз съм на това мнение само ще добавя следното: Ако двамата наистина се обичат, уважават,ценят и всичко е наред в взаимоотношенията им, те просто с течение на времето така да се каже се нагаждат един към друг така че да си паснат.. Оо незнам дали успяхте правилно да ме разберете, но в един момент, просто колкото и да сте различни, връзката има шанс , само когато наистина се обичате. И не зависи толова от фактора колко са различни двамата, а дали ще си допаднат.. По постовете ви съдя че при всекиго е разлино А конкретно за себе си, търся първо човек които да притежава подобна на моята ценностна система, за да се разбираме.. а останалото само се нагажда
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Мега фен Аватара на iiirish
    Не мисля, че е вярна максимата, която твърди, че противоположностите се привличат. Не виждам логика в това, дори и тя да е обяснена с принципа на севера и юга на магнита За да върви една връзка вие трябва да имате общи интереси и общи разбирания за живота, те трябва да съвпадат за да градите заедно отношенията си. Когато с един човек си довършвате взаимно изреченията и разбирате мислите си - ето това е най-хубава връзка, защото каквото и да става, вие винаги ще се разбирате. А относно скуката в една връзка - всяка може да бъде скучна, както и всяка може да бъде интересна, зависи от характерите и от това какво сам правиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си