Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Нещо по средата е най-добро. Според мен 3 неща са много важни и те трябва да се еднакви-ниво на образованост, сфера на работа, близка възраст. Тук сходствата трябва да са налице. В някои други неща пък е добре да имате различия. Разбира се приоритетите, ценностите също трябва да са сходни. Но ако смятате, че ако ти слушаш чалга, а той рок, сте много различни-това не е така.

И сега 1 бегъл пример, че колкото и да сте противоположни, трябвада си импонирате 1 на друг. Снощи видях 1 мацка със сатенена рокля, високи обивки, бижута-все е дно е за бал. Супер сладко беше. Приятелят й беше с тениска и спортни гащета.......беше изключително грозно да вървят ръка за ръка!
И аз съм на това мнение само ще добавя следното: Ако двамата наистина се обичат, уважават,ценят и всичко е наред в взаимоотношенията им, те просто с течение на времето така да се каже се нагаждат един към друг така че да си паснат.. Оо незнам дали успяхте правилно да ме разберете, но в един момент, просто колкото и да сте различни, връзката има шанс , само когато наистина се обичате. И не зависи толова от фактора колко са различни двамата, а дали ще си допаднат.. По постовете ви съдя че при всекиго е разлино А конкретно за себе си, търся първо човек които да притежава подобна на моята ценностна система, за да се разбираме.. а останалото само се нагажда