Винаги съм вярвала в любовта...стремяла съм се да бъда човечна с хората, да ги разбирам и подкрепям.Да вярвам в тях.Но сега аз се нуждая от съвет.От известно време нещата при мен и моя приятел не вървят.От начало не ми звънеше, забравяше разни неща и други такива..Не излизаме заедно, не правим нищо "само ние двамата"..Сега е станало още по-непоносимо.Обаждам му се, той не ме слуша, не проявява никакъв интерес към нещо, свързано с мен.Държи се арогантно и надменно..А аз не мога така.За мен любовта е равенство и доверие, а нашето не е нито едното, нито другото вече.В началото се опитвах да разбера какво става, но той се дразни на всяка моя дума.Опитах се да му дам време, защото си мислех, че е нещо временно и ще мине.Опитах се да се държа, сякаш нищо не е станало, но вече не мога.Аз също се отдръпнах и може би един ден ще ми мине...но е жалко една такава връзка да си отива и да не знаеш какво да направиш, за да го задържиш.А може би няма какво повече да си дадем един на друг или може би сме си омръзнали??..