- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато любовта си отива..
Винаги съм вярвала в любовта...стремяла съм се да бъда човечна с хората, да ги разбирам и подкрепям.Да вярвам в тях.Но сега аз се нуждая от съвет.От известно време нещата при мен и моя приятел не вървят.От начало не ми звънеше, забравяше разни неща и други такива..Не излизаме заедно, не правим нищо "само ние двамата"..Сега е станало още по-непоносимо.Обаждам му се, той не ме слуша, не проявява никакъв интерес към нещо, свързано с мен.Държи се арогантно и надменно..А аз не мога така.За мен любовта е равенство и доверие, а нашето не е нито едното, нито другото вече.В началото се опитвах да разбера какво става, но той се дразни на всяка моя дума.Опитах се да му дам време, защото си мислех, че е нещо временно и ще мине.Опитах се да се държа, сякаш нищо не е станало, но вече не мога.Аз също се отдръпнах и може би един ден ще ми мине...но е жалко една такава връзка да си отива и да не знаеш какво да направиш, за да го задържиш.А може би няма какво повече да си дадем един на друг или може би сме си омръзнали??..
baD GirLs nEEd love to0 ..