- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Нострадамус: Краят на света ще дойде през 3797г. !
то не беше 1999 после 2012 послее 2060 ... 3000 .. ОМГ те се менят през седмица бекой когато иска да умира
:P
Празни приказки...
Края на света ще настъпи на 1912 . Амин!![]()
![]()
![]()
2012 просто няма да стане! :Д Ааа до колкото Нострадамус той е предсказал доста неща, които са се сбъднали, да не кажа всичките, просто никога не са били точни спрямо година.
еее.. вече стана тъпо с тия темии..
If you see someone without a smile give them yours..![]()
Ее, живее ми се де.Първоначално написано от Ловеч
![]()
![]()
Абе к'во сте се загрижили за края на света? Я си живейте живота на екс и това е!![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
...
Права си!Първоначално написано от sexy_baby_originale
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
край на света не вярвам
![]()
![]()
![]()
Спред маите е 2012,а тея са мн луди копелета,манете вие.Каза ли са де са и колко са планетита а са имали само пишки в ръка.Може да се каже,че може и да има истина в това.А Сър Исак Нютон е казал,че 2060.За тоя пич Ности не съм чел,ама знаех,че и той ги е мислил такива.Абе само се надявам да бъде след юли 201,че да ми мине абитюрентския балAко може и след август да стане ще е супе,че да мине и РДто
А преди да си взема шофьорска книжка да не си и мисли да свършва,че да не идвам аз при света,че тогава става лошо
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Първоначално написано от Ловеч
ДА
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Найстина много от нещата, които е предсказал Нострадамус са се сбъднали, но неговите предсказания никога не са били точно формулирани и категорични , начинът на изразяване по онова време е бил по различен и неговото също де.
А относно 2012 в последно време се смята че причината ще бъде един проект , който с години е бил забраняван , но вече е в действие. Става дума за опититте да се създаде "Черна дупка" на Земята като се сблъскат елементарни частици със скорост близка до тази на светлината. Целта е да се реши "проблема" с гравитацията (лично за мен не е проблем
) , но за това пък не се знае какви ще са последствията.
Мнението ми е : майната му веднъж се живее да става каквото ще![]()
A Plaything of Destiny
Първоначално написано от sexita
eto kakvo e mnenieto na Sit
Hip-hoP is my life)))