.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

нормалното???

колко е нормалната височина за момиче на 14

Няма нормална височина.Всички хора са различни и уникални,което прави света красив!

Няма според мен правилен отговор,ама все пак сигурно някъде между 150-160 см.Знам ли...защо колко си висока ти ?
    Стремеж е да се опиваш да си по-добър от най-добрите.И да знаеш,че най-доброто не е достатъчно.Да правиш неща,които друг не е дръзнал да стори...И не според стандартите на останалите.Стремежът не е да следваш,а да водиш...

Град
    Русе
    няма нормална височина...Както казаха и по-горните постове всеки е различен..Зависи от височината на родителите ти, да ли си навлязла в пубертета и т.н. Ако става на въпрос в нашия квартал има момиче, което е на 12 и е 170 така че...
    ...

Az sum na tolkova i sym 1,62 ) i moite priqtelki dolu gore tolkova ne sa po niski ot 155 .. i mislq che e normalno .. shto ?
    ~Remember,remember...25th of November~

Аз съм на 15 и съм 161 ..Така си се харесвам даже искам да съм по-ниска минионче ..Така , че отговора е , че няма точна височина , важното е ти да се харесваш такава каквато си ... Независимо ниска или висока

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

2.2
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Аз съм 1.71 почти на 15
    Искам да съм по ниска,примерно 160-165 нещо такова

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Ми около 2 метра е нормалната височина,ако може и повече и си екстра.

Град
    в мазето ;dd
    няма попринцип точно определена височина всеки е различен ето аз например съм на 13 и съм висока 168-169 ии да харесвам височината си .. има на 13 години по 153 някъде от моя клас .. така че може да е всякаква височина ... стига да не си по-висока от 2 метра по ниска от 1 и 2о

аа защо? ти колко си

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Аз съм на 14 и съм 168-9см,висока съм,но това е положението.Пък и няма да растеш 100 год споко .
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

След няколко месеца навършвам 14 и съм висока 1.72см,но спортувам активно-и това е от значение

Град
    Бургас
    Ми...Аз кво мога да ти кажа по темата,освен да те стресна...Понеже и аз съм на 14,та аз случайно и без да искам(и без да спортувам!) съм 174 Айде...Живей

Мега фен
    Абе, нормална височина.. Всичко е относително.
    Ето например една приятелка, която е 1.57 ми казва, че съм супер висока, а хора по 1.80 ми казват, че съм ниска.
    Иначе съм 1.72.

Neznam dali ima normalna viso4ina,ama az kolkoto bqh na 14,tolkova si i ostanah(ve4e sum na 1...
    A ina4e ti kolko si visoka?

За всеки е индивидуално.
    Имай предвид височината на родителите си.
    Аз съм на 13 и съм 1,68. Майка ми е 1,73 а баща ми 1,86...очертава ми се високо бъдеще

Това е прекалено индивидуално!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ако имаш сериозни основания да смяташ, че изоставаш на ръст /при положение, че родителите ти са височки/, говори с тях, за да те заведат на ендокринолог!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Little Woman
    Няма нормална височина.Всички хора са различни и уникални,което прави света красив!
    тва ме уби..

Az sym na 13 i sym 160 i mislq che e normalno.. ako sravnq drygite ot moq klas koito sa po 170 malko se 4yvstvam nisi4ka ama i ne iskam da sym jiraf tai che A ti kolko si visoka

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    1.86,89 килогама,56 номер убувки и глава колкото дини.Това са перфектните мерки
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

ми аз като съм на 16г. и съм 1 и 52-3 ?!!

Зависи от много неща

Голям фен
    Няма нормална височина

Make Some Noise ... ;]]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си