- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- прческа за мен
искам да се подстрижа късо ноо не знам дали ще ми отива я кажете ето ме и мен .. http://www.impulse.bg/user/sw3e7_baby![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
да ти кажа незнам дали ще ти прилича така ти е добре но ако искаш все пак рискуваж
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Според мен не.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Лицето ти е овално и се съмнявам да ти прилича![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Spored men voab6te nqma da ti otiva!!
Можеш да се подстрижеш на пластове или стълбички, не знам как точно се нарича, за да внесеш малко свежест
Но късо...малко рисковано, защото може и да не се харесаш..![]()
Можеш да смениш прическата, но не някво брутално остригване... аз си скъсявах косата постепенно в продължение на почти година, за да няма неприятни изненади.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
мдааа обаче на пластове нямам почти никакви вариянти за прическа примерно няма да мога да си вържа косата понеже горния не може да се хване а пък фризьорите са касапи само се чудят как да те "окастрят" ..
Kaname senpai <3
Защо не пробваш в някой магазин за перуки някой къс модел, да видиш дали ти отива. Според мен това е най-добрия вариант![]()
A we kvo se 4udi6 tolkova - TOVA E KOSA, BASI, 6TE PORASNE PAK!!!
Davai, puk kakvoto iska nega da stava :P![]()
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!
Първоначално написано от Cvetito53
Лицето ти е прекалено ... как да кажа личи просто че е детско и едва ли ще стои много добре къса коса ...съгласна съм с по-горните мнения ... етажирай я,освежи я просто,филирай малко отдолу,направи бретоне и си муцка ... но знам ли,ти си решаваш![]()
po-dobre ne se postrigvai kuso![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Недей се подстригва късо... Пробвай да носиш косата си назад.. Смисъл бритона.. не че имаш де, но не се сещам в момента как да го нарека![]()
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
Ааа теб те помняяяя!![]()
Както и да е-виж това http://krasota.rozali.com/kosa/p407.html
![]()
Мисля, че нещо такова ще ти отива.![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
гхаха цяла година ли?Първоначално написано от пор
Мен за една година ще ми мине мерака за къса коса 100 пъти,пък и няма да имам търпение хаха..аз така се чудех и бях с коса до кръста и отидох и се орапах ужано късо.Е сега като се сетя,не бих се постригала пак чак толкова късо обаче...добре беше![]()
А по темата,мен ми се струва че няма да е най-добре с много къса коса ама на твое място бих пробвала,поне ще знаеш отива ли ти и така.Иначе само се тормозиш-да режа ли,да не режа ли...давай,коса е ще порасне кво толкова.
Заклевам се в баничките на мамаПървоначално написано от LittLe{}BuNnY
не съм те засичала!
![]()
![]()
Kaname senpai <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=177305![]()
Това си ти нали?
![]()
![]()
ако щеш вярвай не съм...
бтв таа да не ми е разпространявала олигофренските снимки ?!![]()
![]()
![]()
Kaname senpai <3
Аз пък смятам че много ще ти отива някоя яка касичка прическа,а и поначало харесвам момичета с каси коси.А и ще се посвежи малко.Така че давай,режи смело :P