- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- зАщо животА трая да е тоЛкоВА гАден [?]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не е честНо тъкМО се събРАх с гадЖЕто ми отНОва и сичКо тръгНА какТу тРябВа ии раЗбрах че ще заминАва за тъПАта шВЕция за 5 мЕсеца
![]()
![]()
сЯка вечер пЛача щоту ни е ТОлковА яко и сЯ ко тШк... ай някой дА ми отГ що сичко тРяа да е тОлкоВа прЕебану кой знае ко шса случи през тея месеци
![]()
miNimAL, eLectro, sHcraNz, tecKtonik, hoUSe, hArdtechNo...
има още мн сладки емотиконки които можеш да използваш,защо ги спести? А МаЛкО По РаЗчЕкНаТо Що нИ ПиСа? Ко ще ПрАвчИм СИга?
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
УжЪсТ. АкО нАиСтИна Тъ ОбиЧъЪъъЪЪъЪЪ НяАаа Да Е ПрОбЛеМ чЕ сЕ РаЗдЕлЯтЕ зъ ТолКус ВремИ
Не се притеснявай.
Може да забие някоя сладка шведка.
Не плачи!![]()
London Tipton
само 1 шведка? ами шведската тройка?Първоначално написано от Your Nightmare
Оо,верно.Първоначално написано от Ice_Queen_
![]()
Момчето има късмет.Ах тази Швеция.![]()
London Tipton
ТоЙ Ни тЪ УбИчЪ! щИ иЗнЕвИриИиИиИИ, дЪ знайШ!
Надявам се.![]()
ah tezi shvedkiПървоначално написано от Your Nightmare
![]()
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Олиии и КФо шЪ праИм сЯ?Айде целия форум да се хвърлим от някой мост ...
AiDeEeEeE!!!Първоначално написано от Little Woman
1-vI 6tE ByDi Kr1sSsyto93
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Ice_Queen_
![]()
![]()
baD GirLs nEEd love to0 ..
Blagorodno zavijdam na priqtelq ti ah tezi shvedki malele.Znachi gledai sega kvo da napravish--->reje6 si venite,pie6 otrvova,ska4a6 ot visoko i dokuto padash se grumvash v glavata.Nqma na4in da ne uspee6.Uspeh![]()
![]()
![]()
Еми първо:
Сигурно ли е ,че ще замине?
Какво толкова може да се случи през тези месеци..ако наистина го обичаш ще го чакаш и няма да се притесняваш..ще минат бързо!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
ако това ти е успокоение, и да забие няколко шведки и да се влюби в тях, поне може да си сигурна, че никоя няма да иска да го последва в българия като се връща..
Мила първо се научи да пишеш нормално и грамотно, за да може хората да ти четат и тогава искай съвети и мнения. С такъв правопис нищо няма да стане.
Относно заминаването, дори и той да замине, ако са силни чувствата ви ще издържите. Междувременно може да се чувате по скайп и така. Щом трябва да замине, приеми го.В живота се случват такива неща, че и по- гадни.![]()
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Раздялата ви за 5 месеца не бива да те притеснява.Ако те обича, няма да ти изневери.А ако и ти го обичаш, ще го чакаш.Животът е гаден, ама какво да се прави?!?
еЙ лЕлЕ, жИвОтъЪ е гаДииИИИИииин.
Ти сега ли го разбираш тва? Всъщност да не си на 13? Както казаха другите ако наистина толкова много се 'обичкъти' ти ще чакаш да се прибере, той ша си кротува. Само че 5 месеца са 5 месеца и няма да минат толкова бързо.
Your pseudo sunshine I don't need.
разбирам те що ти е толкова гадно- и аз съм се 4увствала така.но не се знае-след толкова време може пак да си бъде същото даже и по добре...но определено мн ще ти липсва.от друга страна ще си по свободна за други занимания-не мисли толкова мн за него-разсейвай се с нещо и времето неусетно ще отлети.
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Вярно, че не е приятно да сте разделени - нито времето е малко, нито разстоянието. В крайна сметка всичко става и както днес си говорите колко си липсвате по телефона, така утре тя може да ти каже, че си е харесала тамошно момче, а и дори да не ти каже, почти сигурно е че ще стане така. Петте месеца си оказват влиянието, повярвай. Не искам да те обезсърчавам, но истината е това. И да, прав си - живота е гадно нещо. Но съм сигурна, че надали осъзнаваш колко си правТвоите мъки сега започват - и повярвай ми, че когато живота те затрупа с проблемите си, момичетата и любовта ще са най-малкия ти проблем.
кой както си го направи скъпа
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..