- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- зАщо животА трая да е тоЛкоВА гАден [?]
Ima kade po seriozni problemi ot tova 4e zaminava samo za nqkvi si 5 meseca...radvai se che nezaminava zavinagi tai4e ne se oplakvai
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
ebasi kvi ste gadnqri!!!! gorkoto momi4e! ebasi gadnata situaciq a vie q prevarnahte v podigravka!![]()
Първоначално написано от EverythingButTheGirl
![]()
![]()
![]()
![]()
ако те обича нема ти изневери ако не може не го познавам нито него нито теб за да кажа кво ще стане питай COSMO оракул![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
А:Защо живота трябва да е толкова гаден?
Б:ТоЙЙййй ШшшЪЪ си хОДиии
А1:Защото е такъв какъвто си го направиш
Б2:Като толкова го ОБиЧЧчччъШШШШ накарай го да остане
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
+2Първоначално написано от EverythingButTheGirl
![]()
![]()
Щом толкова го обичаш... накарай го да остане ако има възможност
Ако не, просто си пращайте писма![]()
![]()
Love Is All Around
Alo0 .. Emo Doll .. Sht0 ni Sa GrymniSh ?Първоначално написано от Emo Doll
![]()
Моят приятел е спортист и живее в чужбина и се прибира доста рядко...кофти е,но се чуваме всяка вечер и знам,че ако чувствата ни са истински няма да има проблеми и няма да ми изневери,а ако твоя приятел ти изневери няма какво да съжаляваш,това може само да ти покаже,че не държи на теб!А ако нещата наистина са сериозни,като си дойде ще ви е още по-сладко да сте заедно!![]()
pro4etoh purvata stranica s otgovori ot temata ti i re6ih da ti pi6a Ls,6tto vsi4ki samo se ebavat tam,basi smotanite,ta po temata ako se obichate i si imate doverie vsi4ko 6te e nared spored men,6te gi izdurjite teq 5 meseca,kolkoto i da e trydno,ne se ot4aivai,6e se 4yvate,ako moje i v skype 6e komynikirate,znam 4e si e dryg da si e do teb,no ima i mn po lo6i sly4ai
NA vsi4ki goveda tuk 6e kaja twa : ne sme specialni..si4ki sme ednakwi bokluci...Nie Sme vse su6tata se razlaga6ta organi4ka materia kakto vsi4ko ostanalo... PRIMERETE SE WE![]()
" Най-здравата стомана минава през най - горещата пещ. "
Колкото по скапан е животът на човек,толковапо-силен става той.![]()
Първоначално написано от b0Nb0n
![]()
brutaliti
![]()
Офффф абе вие не сте хора чесно..нз ко се ебавате на момичетооо....одста си е гадно и като се подигравате дано да ви се случи и на вас да видите какво е любимия ви човек да е на сумаси км от вас!!!