.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: skype любов 2

skype любов 2

Предната тема:

Преди малко прочетох тема,подобна на моята,но все пак реших да пусна нова,защото малко или много се различава от другата...Преди около 3 месеца една приятелка ме включи в общ чат в скайп,оттам съвсем случайно започнах да си пиша с едно момче от нейното училище.Писахме си около 2 седмици постоянно,по 4-5 часа през делничните дни и по 7-8 през почивните,чувахме се през 2 часа по тела,общо взето си казахме всичко един за друг.Супер много се зарибих по него.Моята приятелка ми каза,че постоянно питал и говорел за мен,приемах го като нещо нормално и казвах просто"ок",мислех,че се е някакво увлечение и ще му мине мн скоро,но уви....продължавахме да си пишем със същия интерес,постоянно ми повтаряше,че съм момиче-мечта.аз обаче не бях съгласна с това,защото съм изключителен инат,каприз и т.н....След 2 месеца и нещо непрекъснати контакти каза"обичам те",бях мн изненада и отговорът ми беше"как може да ме обичаш,след като дори не си ме виждал",той"амии обичам самата теб,това,което си всъщност,характера,маниера ,моята обич може да се каже,че е по-истинска от тази на други хора,защото много мн тях не знаят истинското значение на тези думи,казват ги на всяко момиче,което е по-симпатично"...Не реагирах...замислих се какво всъщност изпитвам аз,дали това са истински чувства?!Забравих да спомена една подробност-той е от Бургас,а аз от Велико Търново,след 15 дни ще ходя на море в Бургас..и двамата броим дните,които остават до срещата ни,но....в момента се чудя нещо,да приемем,че 10 дни си прекарваме супер яко,а след това?!Депресия?Трябва ли да чакам още 1 година за да го видя отново,а след 1 година,дали вс ще бъде по старо му?!

Продължение:

ходих на моренце,виждахме се всеки ден,отделен въпрoс е,че само за 2-3 часа заради консервативните му родители,които го караха да се прибира в 21 часа.За това не го обвинявам,защото никoй не избира родителите си.Преглъщам и факта,че общо взето беше на моя издръжка.И все пак всичко беше почти идеално....Чувствам се супер привързана,мисля,че не го харесвам,а го обичам,също така....не мога да го оставя,въпреки че в предната тема 8745875 човека бяха изразили мнение,че такава връзка няма бъдеще...Когато си заминавах попитах"сега "чао" ли ще си кажем или"сбогом"....е беше "чао",сега обмислям,дали да не отида след 1-2 месеца(когато спестя пари) за 1 ден при него...Правилно ли разсъждавам,има ли бъдеще всъщност или просто се самозалъгвам,истинска любов ли е това?!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Естествено, че тов аможе да е истинска любов. Но освен това е истинско мъчение. Съветвам те да продължите да си пишете по скайпа и да си се радвате - от това може накрая да излезе чудесно приятелство един ден.
    Но... продължавай живота си.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: skype любов 2

Цитирай Първоначално написано от let_me_be
    Предната тема:

Преди малко прочетох тема,подобна на моята,но все пак реших да пусна нова,защото малко или много се различава от другата...Преди около 3 месеца една приятелка ме включи в общ чат в скайп,оттам съвсем случайно започнах да си пиша с едно момче от нейното училище.Писахме си около 2 седмици постоянно,по 4-5 часа през делничните дни и по 7-8 през почивните,чувахме се през 2 часа по тела,общо взето си казахме всичко един за друг.Супер много се зарибих по него.Моята приятелка ми каза,че постоянно питал и говорел за мен,приемах го като нещо нормално и казвах просто"ок",мислех,че се е някакво увлечение и ще му мине мн скоро,но уви....продължавахме да си пишем със същия интерес,постоянно ми повтаряше,че съм момиче-мечта.аз обаче не бях съгласна с това,защото съм изключителен инат,каприз и т.н....След 2 месеца и нещо непрекъснати контакти каза"обичам те",бях мн изненада и отговорът ми беше"как може да ме обичаш,след като дори не си ме виждал",той"амии обичам самата теб,това,което си всъщност,характера,маниера ,моята обич може да се каже,че е по-истинска от тази на други хора,защото много мн тях не знаят истинското значение на тези думи,казват ги на всяко момиче,което е по-симпатично"...Не реагирах...замислих се какво всъщност изпитвам аз,дали това са истински чувства?!Забравих да спомена една подробност-той е от Бургас,а аз от Велико Търново,след 15 дни ще ходя на море в Бургас..и двамата броим дните,които остават до срещата ни,но....в момента се чудя нещо,да приемем,че 10 дни си прекарваме супер яко,а след това?!Депресия?Трябва ли да чакам още 1 година за да го видя отново,а след 1 година,дали вс ще бъде по старо му?!

Продължение:

ходих на моренце,виждахме се всеки ден,отделен въпрoс е,че само за 2-3 часа заради консервативните му родители,които го караха да се прибира в 21 часа.За това не го обвинявам,защото никoй не избира родителите си.Преглъщам и факта,че общо взето беше на моя издръжка.И все пак всичко беше почти идеално....Чувствам се супер привързана,мисля,че не го харесвам,а го обичам,също така....не мога да го оставя,въпреки че в предната тема 8745875 човека бяха изразили мнение,че такава връзка няма бъдеще...Когато си заминавах попитах"сега "чао" ли ще си кажем или"сбогом"....е беше "чао",сега обмислям,дали да не отида след 1-2 месеца(когато спестя пари) за 1 ден при него...Правилно ли разсъждавам,има ли бъдеще всъщност или просто се самозалъгвам,истинска любов ли е това?!
    Блазе ви,дано нещата при вас да потръгнат. Разбира се,че е любов и стига да искате можете да продължите връзката си. Стискам ти палци.

Град
    живея в мой си свят..където съм си истинска :)
    не е нужно само ти да ходиш при него,нека един път и той тебе да ти посети.А и няма нищо лошо,може това наистина да е любов : )
    baD GirLs nEEd love to0 ..

Град
    (: Русе :)
    Mоже и да е любов, а може и да не е... Но при всички положение е баси гадорията. Хората, които се обичат, казват, че едва издържат и 1 ден без да се видят с любимия им, а ти искаш да издържиш 2-3 месеца .. АБСУРДНО Е !
    So free

Град
    живея в мой си свят..където съм си истинска :)
    Цитирай Първоначално написано от CBupen`3aeK
    Mоже и да е любов, а може и да не е... Но при всички положение е баси гадорията. Хората, които се обичат, казват, че едва издържат и 1 ден без да се видят с любимия им, а ти искаш да издържиш 2-3 месеца .. АБСУРДНО Е !
    а дори и година
    baD GirLs nEEd love to0 ..

Бъдете си заедно и изобщо да не ви пука. Колкото и рядко да се виждате все пак може да не срещнеш такава любов никъде другаде .. И има една поговорка: " Има ли желание - има и начин. Няма ли желание - намираме оправдания. " Успех. Обичайте се.
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от EverythingButTheGirl
    Цитирай Първоначално написано от CBupen`3aeK
    а дори и година
    +1
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

възможно, според мен, какжото и да е разстоянието любовта си е любов .
    Така, че стискам палци
    НеМа нАчИн Да нЕмА НаЧиН!!!

http://fun.vestnik24.com/simagochi/mani4et0

Голям фен
    Ако не се отказваш има шанс....и да разбира се,че Е истинска любов Успех !

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ами според мен е възможно да е любов, но разстояните просто ще ви убие. Колкото и да е 1 ден с любимия човек през 2-3 месеца е просто ужасно болезнено.. А и вие сте още ученици, не се знае този 1 ден кога ще е, не се знае родителита ви в какво настроение ще са тогава и дали изобщо ще ви разрешат.. Изобщо много кофти ще стане. Не знам, ти си решаваш, но за мен това ще бъде много голямо и трудно спечелимо предизвикателство.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Я не ги слушай тея гадняри Наслади се на тази уникална връзка между вас Разстоянието засилва копнежа, а и все пак сме 21 век и ще можете да комуникирате по скайп, телефон... А и както някой колега по-горе каза... И защо той не дойде при теб?
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage

разстоянието създава съмнения във връзката , отслабва чувствата , създава проблеми и нестабилност във връзката и рано или късно я унищожава , от човек с богат опит във връзките от разстояние
    +1111111111111
    Поисках дъжд и заваля.
    Не ме гледай с укор в очите!
    Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...

Голям фен
    скайп си е чиста заблуда

Цитирай Първоначално написано от СладурКаа
    скайп си е чиста заблуда
    principno da....no v momenta ne e to4no skype lubov,predi be6e,n0 sega ...

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Предната тема:

Продължение:

Блазе ви,дано нещата при вас да потръгнат. Разбира се,че е любов и стига да искате можете да продължите връзката си. Стискам ти палци.
    Pojelavam ti uspeh i kasmet.Dano vsi4ko varvi po med i maslo kakto se kazva

Град
    40 Miles from the Sun
    Съгласна съм със КилСуичЕнгейдж. А може ли да попитам как се казва бургазлията?

Цитирай Първоначално написано от AFT
    има ли значение?

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Разстоянието засилва копнежа
    разстоянието създава съмнения във връзката , отслабва чувствата , създава проблеми и нестабилност във връзката и рано или късно я унищожава , от човек с богат опит във връзките от разстояние

Е стига де Колкото хора, толкова и характери. Все пак, не чувстваш едно и също когато виждаш един човек всеки ден и когато го виждаш веднъж месечно (например). Да, знам че тук става въпрос за по-голям период от време, но не може двама души, които толкова са си паснали да не се виждат само заради разстоянието

П.П. Дано да не съм прекалила
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

Повече от фен
    Moga li da popitam na kolko ste godini?
    za6toto i moqta vryzka e ot razstoqnie i uspqvame da se vijdame pone nqkolko pyti v meseca.Ako ste po-golemi mislq,4e 6te ima na4in da se vijdate,da bydete zaedno i da se obi4ate.
    Skype lubov ima.Za6toto taka opoznava6 4oveka sre6tu sebe si - ka4estva,me4ti,stremeji.Vsi4ko.Ina4e po pyrvo vpe4atlenie..mnogo vryzki dori ne biha imali 6ans da se zarodqt.

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Естествено, че тов аможе да е истинска любов. Но освен това е истинско мъчение. Съветвам те да продължите да си пишете по скайпа и да си се радвате - от това може накрая да излезе чудесно приятелство един ден.
    Но... продължавай живота си.
    точно и ясно

mila kvo da ti kaja sashtoto neshto e i pri men zapoznah se s edno momche koeto e ot dryg grad pishem si veche 5 meseca i az naistina go zaobichah po nachina po koito moq sugrajdanin e zaobichal teb.Vsichko beshe perfektno poveche ot perfektno vseki den si pishehme,zvunqhme,sms-i..ne sme se vijdali i dvamata go otlagame,nooo..suvsem skoro razbrah,che sushtite neshta,koito govori na men,koito pishe na men pishe i na drugo momiche,koeto sashto e ot drug grad i ochakva ot neq sashtite neshta,koito ot men i q obichal kakto men..kaji mi..vazmojni li sa takiva vryzki..da i az iskam da otida pri nego shte sme zaedno kakto vas za nqkolko dena i kato si zamina??za tova az reshih da mu dam svoboda,kogato ne se vijdame,ni6to che toi e mn seriozen,no sega kato se zamislq,4e neshtata koito kazva na men sa sashtite i s drugo momiche se chuvstvam adski tapo,zashtoto naistina po tozi internet se kazvat mn neshta...pishat mn neshta...no i tolkova ostavat skriti..nz prosto kak se slychi da razbera za drygata,predpolojeniq.. ;]] zatova dokato ne bydesh s edin chovek vseki den da se vijdate da ste zaedno naistina nishto ne moje da se kaje..dano tvoqta vryzka ima uspeh!
    ThE bEst ThinGs iN liFe aRe fReE..tHe seConD bEsT aRe ExpEnsIvE

nqma znachenie rastoqnieto .. liubowta si e liubow
    s мeтbл w глawa , s лoпaтa w rbка , нb чaлгariтe нeщasтнi мuzikaтa az щe sпra *!*

Град
    40 Miles from the Sun
    има ли значение?

Щом питам дали има значение? Мислете, деца, мислете.

П.С. Не, че имам нещо против спама, но ако не искаш да ми кажеш.. ама как така няма да искаш! За Бога, кажи ми, ако трябва на ЛС. o.O

има ли значение?

Щом питам дали има значение? Мислете, деца, мислете.

П.С. Не, че имам нещо против спама, но ако не искаш да ми кажеш.. ама как така няма да искаш! За Бога, кажи ми, ако трябва на ЛС. o.O
    иво се казва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си