.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: skype любов 2

Цитирай Първоначално написано от EmILiA`
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage

разстоянието създава съмнения във връзката , отслабва чувствата , създава проблеми и нестабилност във връзката и рано или късно я унищожава , от човек с богат опит във връзките от разстояние
    +1111111111111
    И аз съм на мнение, че връзката от разтояние невъзможна.

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Цитирай Първоначално написано от EmILiA`
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage

разстоянието създава съмнения във връзката , отслабва чувствата , създава проблеми и нестабилност във връзката и рано или късно я унищожава , от човек с богат опит във връзките от разстояние
    +1111111111111
    И аз съм на мнение, че връзката от разтояние невъзможна.
    И аз така...
    Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.

Ако не можете поне през 1-2 дни да се виждате не 1-2 месеца най-малко ,просто няма смисъл да се измъчваш...той може да си намери друга и да те зареже само с едно кликване на бутона...не ти казвам да се откажеш просто не се задълбочавай много и да имаш кой знае какви надежди... всичко го казвам от личен опит !

П.П. Аз съм на 40Км от Търново
    --> Ако не можеш да ги обедиш, объркай ги!
    --> Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място.
    --> Не мразете нас за това което сме, за нещата които правим, мразете себе си, за това че само завиждате!

Цитирай Първоначално написано от FreeRun-BoY
    Ако не можете поне през 1-2 дни да се виждате не 1-2 месеца най-малко ,просто няма смисъл да се измъчваш...той може да си намери друга и да те зареже само с едно кликване на бутона...не ти казвам да се откажеш просто не се задълбочавай много и да имаш кой знае какви надежди... всичко го казвам от личен опит !

ot kude si ;]

Цитирай Първоначално написано от let_me_be
    Цитирай Първоначално написано от FreeRun-BoY

ot kude si ;]
    Ми Павликени
    --> Ако не можеш да ги обедиш, объркай ги!
    --> Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място.
    --> Не мразете нас за това което сме, за нещата които правим, мразете себе си, за това че само завиждате!

Скайп любовта е едно голямо мъчение... толкова много си се привързал, постоянно на компа....все повече и повече искаш да си с нея/него.... но нещо те спира, нещо много силно и то е разтоянието... копнееш да го/я видиш, да го/я докоснеш...да го/я усетиш...но разтоянието пречи....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си