Преди малко прочетох тема,подобна на моята,но все пак реших да пусна нова,защото малко или много се различава от другата...Преди около 3 месеца една приятелка ме включи в общ чат в скайп,оттам съвсем случайно започнах да си пиша с едно момче от нейното училище.Писахме си около 2 седмици постоянно,по 4-5 часа през делничните дни и по 7-8 през почивните,чувахме се през 2 часа по тела,общо взето си казахме всичко един за друг.Супер много се зарибих по него.Моята приятелка ми каза,че постоянно питал и говорел за мен,приемах го като нещо нормално и казвах просто"ок",мислех,че се е някакво увлечение и ще му мине мн скоро,но уви....продължавахме да си пишем със същия интерес,постоянно ми повтаряше,че съм момиче-мечта.аз обаче не бях съгласна с това,защото съм изключителен инат,каприз и т.н....След 2 месеца и нещо непрекъснати контакти каза"обичам те",бях мн изненада и отговорът ми беше"как може да ме обичаш,след като дори не си ме виждал",той"амии обичам самата теб,това,което си всъщност,характера,маниера ,моята обич може да се каже,че е по-истинска от тази на други хора,защото много мн тях не знаят истинското значение на тези думи,казват ги на всяко момиче,което е по-симпатично"...Не реагирах...замислих се какво всъщност изпитвам аз,дали това са истински чувства?!Забравих да спомена една подробност-той е от Бургас,а аз от Велико Търново,след 15 дни ще ходя на море в Бургас..и двамата броим дните,които остават до срещата ни,но....в момента се чудя нещо,да приемем,че 10 дни си прекарваме супер яко,а след това?!Депресия?Трябва ли да чакам още 1 година за да го видя отново,а след 1 година,дали вс ще бъде по старо му?!
Продължение:
ходих на моренце,виждахме се всеки ден,отделен въпрoс е,че само за 2-3 часа заради консервативните му родители,които го караха да се прибира в 21 часа.За това не го обвинявам,защото никoй не избира родителите си.Преглъщам и факта,че общо взето беше на моя издръжка.И все пак всичко беше почти идеално....Чувствам се супер привързана,мисля,че не го харесвам,а го обичам,също така....не мога да го оставя,въпреки че в предната тема 8745875 човека бяха изразили мнение,че такава връзка няма бъдеще...Когато си заминавах попитах"сега "чао" ли ще си кажем или"сбогом"....е беше "чао",сега обмислям,дали да не отида след 1-2 месеца(когато спестя пари) за 1 ден при него...Правилно ли разсъждавам,има ли бъдеще всъщност или просто се самозалъгвам,истинска любов ли е това?!