- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Искам да пра да раста
здравейте.Искам да спра да раста...висока съм 180 и не искам повече да раста,а съм момиче... няма ли някаква надежда![]()
Дай на мен някой сант![]()
Отче наш, ти който си на небето, слез на земята и си прибери версиите !!!
Аз съм по-висока от теб![]()
Когато ни е писано да спрем да растем, тогава...мен ми мина времето за разтеж, ама кво да се прая, не мога да си набия 20 см на долу![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Е няма начин да спреш растежа колкото ти е писано толкова ще параснеш!![]()
![]()
![]()
![]()
NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.
1,80! тва е супер. Сигурно имаш невероятно дъгли крака!
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
И аз съм висока,ама кво да се прави...![]()
одрежи си краката![]()
zapo4n da vdiga6 6tangi nai ve4e uprjneniqta: klqkane s 6tanga,povdigane na 6tanga ot leg,ramenni presi s 6tanga. moje da zvu4i sme6no,no ako si zabelqzala vsi4ki 6tangisti vklu4itelno i olimpiiskite koito gi davat po kanal 1 v momenta ne sa po visoko ot 165 sm.
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Не батенце,не е вярно това,само за клека не знамПървоначално написано от HaPKoMaHqk
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
ее ти няма да рестеш до 100 години .. ше си останеш така .. спокойно и аз съм високаа![]()
кефи се
:P
А на колко години си?
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Kak taka az iskam da razta oshe a sum mom4e na 15 god ti she spirash det si momi4e!Az sum 182 s obuvki ve4e![]()
По добре грозна победа,от колкото красива загуба!
Е тя е момиче нормално.Първоначално написано от lebron23
i az iskam da spra da rasta na 13 sam(momi4e) a sam 1 i 84 ....... nito mama nito tate sa visoki smisal ba6ta mi si e 1 i 90 a mama si e 1 i 75 ....... mnoooo stranno![]()
Първоначално написано от nik4ooo
![]()
Това е съвсем нормално,когато трябва тогава ще спреш да растеш,и аз съм висока,но това си е и до човека,ако вашите са високи няма как да си се метнала на гората,споко![]()
![]()
![]()
Живей днес,защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!
A da dobre nisi4kisa!Daje ot nai-nisi4kiteПървоначално написано от nik4ooo
![]()
По добре грозна победа,от колкото красива загуба!
хм..може и да има..ако си болна от гигантизън. Не че това е хубаво. Отиди при ендокринолог и виж какво ще ти каже..но най-вероятно си си ок..пък и сравнително до 16-тата година приключва растежа(:: за тва спок![]()
Аз също съм висока-1.70 имам хубави дълги крака,ама ако ма питаш искам да се смаля с 5 см :Д
Вие не сте нормални.Аз обожаван високи момичета(и ниските ги харесвам де=>ръста не е критерий).Имат много дълги крака и фигурата им изглежда супер.Дано има повече момичета с твоя проблем,защото аз самия съм 201см и е смешно,ако съм с момиче под 160см!
П.С.Замисли се,защо за модели има изискване за минимален ръст!!!
П.С.2.Занимаваш ли се със спорт?Имаш данни за волейбол,баскетбол....
аз съм на 13 си съм някъде 170![]()
![]()
Първоначално написано от nik4ooo
Моля???Майчице..дано да не станеш 3 метра..
А колкото до родителите ти- nito mama nito tate sa visoki???Ти бъзикаш ли се??Баща ти е сравнително висок,а майка ти 1.75..как да не са високи ?
![]()
![]()
В грешка си...и да прави тия упражнения няма да й помогнат за спиране на растежа,единствено съм чувал че от клекове и от мъртва тяга растежа се ЗАБАВЯ,но не се спира...така че да не се занимава с глупости...Първоначално написано от HaPKoMaHqk
хич да не ти пука и аз съм толкова - височките сме си по хубавимен лично не ми правят впечетление ниските (не искам да обидя никой)
една жена трябва да е висока и слаба---тип мъникенче
(поне за мен де)
![]()
![]()
Forget chocalate, Diamonds are my best friend!