- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Търся си.. :P
Търся си един специален вид контактни лещи,не то4но цветни,но не и прозра4ни.Става въпрос за лещи,които променят големината на ириса и го правят по-голям.
Дали е тъпо или излишно няма зна4ение,въпроса ми е дали някой е виждал или знае някъде,където в България да се продават?
Виждала съм ги в 4ужди сайтове,но нищо не пише за тях в българските.
Ето за какво става въпрос:
Благодаря предварително!
Ами най-лесно е да идеш в някоя оптика и да попиташ. : ) Аз лично не съм виждала, ноо и не съм търсила. Успех и дано си намериш. : )
Go anywhere, ride anything.
..............
http://evanstyle.co.kr/bbs/data/men_best/evanstyle_man52_(1).gif
надрусай се и ирисът ти ще стане по-голям (нищо лично)...инече не съм слушала за такиа лещи
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
не е зеницата ...Първоначално написано от RAWRRR
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
Въъъъй супер яки лещи....Много са яки и аз търсих,но нищо неможах да намеря...Обиколих всички оптики в Бургас и - нищо![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
и аз смятам че става дума за ириса....Първоначално написано от Whisskas
+1
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
Единственият начин е да обиколиш всички оптики.
тъпи са тия дето ги търсят тия безсмислени лещиПървоначално написано от Whisskas
![]()
Моля ?!
Моите очи са такива и без лещи
Големи, плътни, дълбоки и тъмнозелени
А иначе разрови се в интернет или направо иди в някой универсален магазин или оптика и се интересувай...![]()
А да си поръчаш от някой сайт? Или не е опция?
Saatana vittu perkele hate crew!
Ем,това си го мислих,но първо 4е сайтовете са японски,тоест цената за доставка ще е невероятна,второ ми се вижда малко рисковано да си купувам лещи по интернет..имам предвид..с о4ите шега не бива. Предпо4итам от аптека...ще обиколя и ако намеря някъде-ще пиша.Първоначално написано от Boot
Мерси на вси4ки.