- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ЕЙ ТВА НОРМАЛНО ЛИ Е??????
Поговори с тях и им кажи, че е нормално да правят секс, но да не го правят пред теб.
хаахха еба*и якото семейство \/
Ми кво да ти кажа.. и те са хора няма какво да направиш
Иначе ми е малко странно как така си правят най-спокойно всичко това пред тебе..
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
ЕЕ...гадно е да го правят пред нея!
ne vqrvam na tazi istoriika, no naitina moje6 da pogovori6 s tqh...inache da normalno e..na horata im se pravi sex, nali znae6 koga edno semeistvo po4va da se razpada-kogato legloto vku6ti ne skurca ve4e...taka 4e radvai se...pone znae6 4e ba6ta ti haresva maika ti i se obichat...kvo po-hubavo ot tfa?!?!?!?![]()
![]()
Govori ako pita6 s men samo s maika si,tui kato ot opit znam,4e s ba6tite e mn trudno da se govori za podobni ne6ta(po-to4no za vsqkakvi svurzani s mom4eta,sex i sqkvi takiva),kaji i,4e ne e normalno da go pravqt pred teb i po-to4no ne e moralno!No bez da pogovori6 s edin ot dvamata nqma da stane!Pomoli gi da budat po-diskretni prosto!
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
emi da kakto ti kazaha po gore pogovori s maika ti..a btw ti na koklo si![]()
JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!
Shtom neiskash da im go kazvash direktno da ne praat sex pred teb vzemi i napishi edna belej4ica ko misli6 i q ostavi da q pro4etat
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
ili puk naistina mislqt 4e si neopitna i prosto ot nai-dobri 4uvstva ti pokazvat adjeba kak stavat tiq raboti...no naistina stranno semeistvo(pone 6to se otnasq do sexa)........i kakto kazah...radvai se, gledai, u4i se...iiii pogovori s nqkoi ako ti e tolkoz gadno!!!!
къв ти е проблема гледаи си ги и си траи може да нау4иш някоя нова поза![]()
Samo Barsa.Only Barsa.Forca Barsa.
Ox az nqma6e da moga da gi gledam v o4ite!Ama spokoino kakto vsi4ki ostanali kazaxa tova si e suvsem normalno ne6to koeto se sly4va m/y vlubenite
Az bix napisala edna belejka,za6toto sum sigyrna 4e v neq 6te napi6e6 vsi4ko koeto misli6 bez da se pritesnqva6 tolkova ,otkolkoto da re6i6 da govorite na 4 o4i (vse pak 6te si meri6 dymite kogato q gleda6 v o4ite)!Yspex
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Е стига!Изваратени са...хубаво обичат се,е*ат се,но защо го правят пред тебПървоначално написано от sladkata_hilary
Задължително говори с тях
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
xax male) golemi palavnica sa zna4i kakvo nqma losho radvai im sa dori
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
ae vqrvate li i be... tova maika vi i ba6ta vi da pravqt sex pred vas ili te sa za radnevo ili tq mn fantazira...
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
az i vqrvam,za6to da lyje momi4eto zamislete se,to e raztroeno a vie i kazvate 4e lyje-ne trqbva,opitaite se da pomognete vmesto da uprekvate!Mila,govori s tqh!
li4no az sam si kupuvala prezervativi sas na6te pak i si govorq svobodno i sas dvamata i te znaqt 4e go pravq sas priqtelq mi i az znam estestveno 4e vse 06te go pravqt,no ne sa si pozvolqvali pred men ! samo da probvat![]()
Ehhh mili4ka, naistina e mnogo gadno...
Vse pak razgledai tova...
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=35904
Tova napravo si e psihi4eski tormoz za edno devstveno momi4e!
Ми хвани си гаджето и го направи пред тях \/ После ги попитай дали им било хубаво да гледат, ако кажат не, добре, казваш им, че на тебе не ти е приятно, но ако кажат да, не знам
Това в кръга на шегата.
Освен да поговориш с тях не виждам друго решение.