.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Какво да правя?????????

Здравейте на всички!!! Моят проблем е следния....Разделих се с гаджето си, защото е много избухлив и неможе да контролира нервите си.Често се карахме заради това.Не крия че и аз имам вина, защото съм малко заядлива и трябва все да е на мойто .Сега сме разделени и страшно много ми липсва. Не мога да живея без него ,той е всичко за мен!!! Но как да сЪм с него когато се дъгжи толкова гадно и постояно ми вика. Моля Ви дайте ми сЪвет!!!! БЛАГОДАГЯ ПРЕДВАГИТЕЛНО!!!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    ПредваГително ти
    казвам да се гръмнеш.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Мацка според мен си направила правилния избор...той би трябвало да се въздържа и да си имате уважението,как така ще ти крещи,след като няма да се владее ае шут и навънка Ако наистина не можеш без него ще трябва или да го търпиш или да се опиташ да го промениш.. Поговорете си на темата за избухливоста му
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    40 Miles from the Sun
    Ако само го дразниш и се заяждаш, кво очакваш? Да ти лази в краката и да ти се извинява?

Град
    Пловдив
    одрежи си вените

Град
    с0фия
    любовта иска жертви ако не можеш да ги дадеш просто не я заслужаваш
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Мега фен Аватара на iiirish
    Ти вече си направила своя избор, при това правилния! Щом не се разбирате няма причина поради която да сте заедно. Когато в една връзка липсва уважението, то тя рано или късно загива.
    Лично според мен си постъпила правилно. Независимо в кого от двамата е вината, факт е че не сте се разбирали, а това е достатъчно за да прекратите взаимоотношенията си

мисля ,че си направила правелния избор .и аз имах такъв приятел ,който се вбесяваше и от най малкото нещо та и затова скъсахме

постъпила си правилно.... защо да продължавате когато той се държи невъзможно.... мн ясно че ще скъсаш с него!!! забрави го... не си струва... УСПЕХ
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Защо искаш да си с човек,който дори не те уважава?
    just a kid۵

Napravila si pravilniq izbor!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си