- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ОБичам я но тя не го разбира
Първоначално написано от DjCocaine
Междудругото..пича е прав. По-добре се отдръпни сега докато е още рано, защото после свикнеш ли с момичето край вече.. Едни приятели имат същия проблем като на DjCocaine. Ходят вече близо 2 години, но момичето буквално не изпитва нищо към момчето-тя си му изневерява най-редовно, прави си каквото поиска без да й пука примерно дали той е съгласен за дадено нещо или не.. А момчето за мен е пълен глупак, защото тя го унижи пред всичките му приятели - не го е правила само веднъж, а той продължава да й тича след гъза. Явно е свикнал прекалино много с нея, защото имам чувството, че вече не му пука, че става за смях пред абсолютно всеки..
За това моят съвет е да се отдръпнеш от момичето - след като се е целувала с някъв си там и ти го е заявила най-спокойно явно няма сериозни намерение към теб.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..