.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:

Защо вече не мога да обичам както преди ?

Здр..повечето сиг знаете за моите любовни истории
    И така искам да чуя какво мислите вие?!?
    Пред 2 години харесвах момче,което не ми обърна внимание.Държеше се по възможно най-гадния начин към мен какви ли неща не правеше за да се чуствам аз гадно,но да не навлизаме в подробности .И въпреки гадното му държание аз продължих да бъда луда по него и да го обичам все едно обичам за последно или така както никой друг не съм обичала.Никога не можах да си обясня на какво се дължеше ненависта му към мен..и винаги когато го питах той ми отговаряше: "Аз нямам нищо против теб"..Обичах го 2 години но уви не постигнах нищо освен,сълзи,мъка,ии отново едно съкрушено момиче...
    Сега половин година от както го забравих и ми стана безразличен аз усещам как не мога да се влюбя.Има момчета които адски много ми харесват и аз не съм им безразлична,но вече едва ли не се страхувам..
    Започвам да си мисля,че ако тръгна с тях след време ще разбера че това,което съм чувствала е било моменто и ще трябва да ги оставя и по този начин да ги нараня,а аз мразя да наранявам хората,защото помням как съм се чувствала аз и не искам това да го изпита никой.

Е кажете ми..ще повярвам ли отново в любовта,че ще мога да обичам така както обичах тогава онова момче,че все още има хора,които не искат да те наранят??Мисля,че за това време в което не чувствах и не пожелах никой е възможно да съм изгубила любовта,която съм търсила през цялото време

Благодаря на всички,които прочетоха темата ми и които ще се опитат да ми дадът някакъв съвет
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Момент да погледна във вълшебното кълбо.

Може би ако намериш това, което търсиш или изобщо...срещнеш човекът, в когото да се влюбиш истински ще спреш да се чудиш за подобни неща. Логично, а?! Май вълшебното кълбо не беше нужно...

2-те години, през които си харесвала въпросното момче са си оказали влиянието - ти сама го каза мъка, сълзи и едно съкрушено момиче Може би просто си твърде наранена и както каза се страхуваш, а не трябва да е така, а може би просто не си все още готова за връзка след този хубостник, който те е наредил така Когато срещнеш подходящия човек, ще разбереш и отново ще можеш да обичаш Упех, мила

Град
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019

Може би ако намериш това, което търсиш или изобщо...срещнеш човекът, в когото да се влюбиш истински ще спреш да се чудиш за подобни неща. Логично, а?! Май вълшебното кълбо не беше нужно...
    Е как да го срещна след като аз вече не знам какво е думата любов...знам само какво е да си наранен...
    Бях се влюбила истински..в момчето което обичах тогава харесвах дори нещата които той самия мрази в себе..за мене неговите недостатъци бяха най-нубавото нещо в него!?
    Не знам как съм могла да обичам така ..
    Да обичам някой,който сигурно не е искал дори да ме познава..дори да не се интересува поне малко от мен (все пак бяхме в една компания от даскало)..не ...не.нямам думи..обичала съм един безчуствен хлапак

"обичала съм един безчуствен хлапак" - вече знаеш какъв човек си обичала и какъв не трябва отново да обичаш

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019

Е как да го срещна след като аз вече не знам какво е думата любов...знам само какво е да си наранен...
    Бях се влюбила истински..в момчето което обичах тогава харесвах дори нещата които той самия мрази в себе..за мене неговите недостатъци бяха най-нубавото нещо в него!?
    Не знам как съм могла да обичам така ..
    Да обичам някой,който сигурно не е искал дори да ме познава..дори да не се интересува поне малко от мен (все пак бяхме в една компания от даскало)..не ...не.нямам думи..обичала съм един безчуствен хлапак
    Се едно е настъпил края на света...

Ще си умреш в самота с безброй много котки тогава. Съжалявам.

Град
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    "обичала съм един безчуствен хлапак" - вече знаеш какъв човек си обичала и какъв не трябва отново да обичаш
    Да но за съжаление аз разбрах какъв е чак след като страдах както никога до сега..след като плаках по цели нощи,за някой който не иска да ме вижда дори ...
    Жалко,че винаги разкривам истинските им лица,когато вече е късно

"Жалко,че винаги разкривам истинските им лица,когато вече е късно" - По-добре късно, отколкото Никога! Пък и това е било грешка - в смисъл да го харесваш това момче, но всеки прави грешки, за да се поучи от тях

Град
    живея в мой си свят..където съм си истинска :)
    Да но за съжаление аз разбрах какъв е чак след като страдах както никога до сега..след като плаках по цели нощи,за някой който не иска да ме вижда дори ...
    Жалко,че винаги разкривам истинските им лица,когато вече е късно
    човек се учи от грешките си ! : )
    baD GirLs nEEd love to0 ..

Град
    "Жалко,че винаги разкривам истинските им лица,когато вече е късно" - По-добре късно, отколкото Никога! Пък и това е било грешка - в смисъл да го харесваш това момче, но всеки прави грешки, за да се поучи от тях
    Емм..да така е ..
    Единственото нещо,което спечелих от цялата тази работа беше да видя до каква степен имам и истински приятелки .Защото заминахме през една ваканция с мн хора от даскало на някакво като лагер или и аз нз..и там с това момче имах късмет да започвам да се сближавам..иии точно тогава една моя приятелка му каза че съм говорила адските глупости за него,че съм го мислила за курвар,идиот,използвач и какви ли не лъжи още.При което той и повярва а тя го излъга само за да ми направи гадно на мен,защото и тя го харесвала,но не искала да ми каже.И така една от най-добрите ми "приятелки" упропасти единствения начин да го упозная и да му бъда поне приятелка ..

Всеки човек прави грешки поради грешна представа за хората около него.Ти си му дала любовта си но той я е отхвърлил..според мен извода е че си го обичала прекалено много отколкото заслужава Имай вяра..пак ще срещнеш човек който да обичаш по същия начин по който си обичала и Н. но просто този човек ще те оцени..ще види нещата които му даваш и ще ги сподели..но според ти още не си претърпяла до край случилото се ии не можеш още да погледнеш отново напред и да видиш хората,за които си всичко Успех Мари
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

...бе нещо днекса ми стана малко тъпо,точно защото си размишлявах(тай де..) и се запитах точно това "Защо не мога да почувствам нещата така,както преди"..както преди време само с един човек и само веднъж ..бяха ми нужни 8месеца само за да спре да ме боли след края,пък за обичта нз чесно казано какво се случва с нея...
    Та и аз се питам,ама немога да си отговоря,оба4е зн 4е пак искам да обичам така лудо и се надявам че 6те успея,иначе нз..сега има един човек с който ще опитам пък да видим
    (бе нещо май се пообърках,ама това исках да кажа общо взето)

Град
    Цитирай Първоначално написано от zvezdi4ka_su
    ...бе нещо днекса ми стана малко тъпо,точно защото си размишлявах(тай де..) и се запитах точно това "Защо не мога да почувствам нещата така,както преди"..както преди време само с един човек и само веднъж ..бяха ми нужни 8месеца само за да спре да ме боли след края,пък за обичта нз чесно казано какво се случва с нея...
    Та и аз се питам,ама немога да си отговоря,оба4е зн 4е пак искам да обичам така лудо и се надявам че 6те успея,иначе нз..сега има един човек с който ще опитам пък да видим
    (бе нещо май се пообърках,ама това исках да кажа общо взето)
    xD..Пожелавам ти Успех

Blg i az na teb s16to

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Не,няма да повярваш отново
    в любовта,съжалявам.
    Пусни си някоя чалга и ще ти мине.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Targovishte
    Prejivqh syshtoto kato teb samo che az bqh vlubena v nai golqmata utrepka v nashiq malyk grad...i toi se dyrjeshe s men super gadno kogato razbra che go obicham zapochna da se vyzpolzva i tova prodalji godina i polovina kogato nai setne az se usaznah...no i sega nemoga da obicham taka silno kakto predi nz nemoga da ti kaja dali shte obichash kakto predi no se nadqvam taka kakto se nadqvam i az da zapochna da obicham otnovo taka kakto obichah nego predi
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Град
    Цитирай Първоначално написано от vesinka91
    Prejivqh syshtoto kato teb samo che az bqh vlubena v nai golqmata utrepka v nashiq malyk grad...i toi se dyrjeshe s men super gadno kogato razbra che go obicham zapochna da se vyzpolzva i tova prodalji godina i polovina kogato nai setne az se usaznah...no i sega nemoga da obicham taka silno kakto predi nz nemoga da ti kaja dali shte obichash kakto predi no se nadqvam taka kakto se nadqvam i az da zapochna da obicham otnovo taka kakto obichah nego predi
    Хубаво е да има човек,който наистина да е преживявал случилото се и да те разбира..
    Аз ти пожелавам скоро да го намериш този човек и наистина да обичаш както преди въпреки че смятам че е невъзможно понеже любовта не се повтаря

Град
    с0фия

тва ми хареса +1
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от vesinka91
    Хубаво е да има човек,който наистина да е преживявал случилото се и да те разбира..
    Аз ти пожелавам скоро да го намериш този човек и наистина да обичаш както преди въпреки че смятам че е невъзможно понеже любовта не се повтаря
    taka e ne se povtarq no se nadqvam nqkoga da byda istinski shtastliva vypreki loshite spomeni koito imam zaradi otva mom4e
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Така е, защото си изпитала голямо разочарование от любовта. Когато един човек го наранят и го заболи много след това се чувства несигурен и някак си не може да се отпусне, страхува се да обича отново.. А и ти самата каза, че 2 години са ти минали в сълзи и мъки - смяташ ли, че само 6 месеца са достатъчни, за да загърбиш всичко и просто да го забравиш ? Според мен ти трябва време.. Истинският човек ще дойде и когато това стане той .. нз как да ти го обесня..той просто ще пречупи тази линия на страх, която имаш и ще се влюбиш..
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на iiirish
    Ако всеки път, щом се разочароваме от някой или нещо, започнем да се затваряме в себе си, какво ще стане с нас? Нали затова ни е даден живота за да се развиваме, за да вървим напред и да гоним целите си! И какво от това, че ще ходиш със някой, а след време ще осъзнаеш, че може би не си го обичала достатъчно или че изобщо е нямало чувства?! Живота е едно колело и ти трябва да минеш през всичките му степени за да излезеш след това със достойнство. Рискувай за да намериш това, което така силно желаеш - това е моят съвет! А в крайна сметка ти колкото и да се пазиш, винаги можеш да нараниш някой, дори и да не е умишлено

обичала си един безчувствен глупак.... окей... обичала си... минало време... сега е време да отвориш сърцето си за друг и да обичаш отново.... излизай, огледай се, казваш че не ти липсват обожатели, ами пробвай се с някой.... УСПЕХ
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    А в крайна сметка ти колкото и да се пазиш, винаги можеш да нараниш някой, дори и да не е умишлено
    Да така е но според мен ако така стане ще бъде умишлено,защото наистина съм смятала че са само моментни чувства,но въпреки това съм решила да опитам..

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    А в крайна сметка ти колкото и да се пазиш, винаги можеш да нараниш някой, дори и да не е умишлено
    Да така е но според мен ако така стане ще бъде умишлено,защото наистина съм смятала че са само моментни чувства,но въпреки това съм решила да опитам..
    Това е най-важното-опитала си.Аз така се "побърках" по 1 момиче и съжалявах,но всеки си има понякога някой на които може да разчита.В днешно време това е 1 основна грешка-все се харесват,но никой не се опитва да направи нещо по въпроса и си остават "Скайп Любов (така аз му викам ) .Ще срещнеш някого,когато ти най-малко очакваш.Поне с мен така стана.Успех и дано не стават повече такива работи
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    Мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си