Здр..повечето сиг знаете за моите любовни истории
И така искам да чуя какво мислите вие?!?
Пред 2 години харесвах момче,което не ми обърна внимание.Държеше се по възможно най-гадния начин към мен какви ли неща не правеше за да се чуствам аз гадно,но да не навлизаме в подробности .И въпреки гадното му държание аз продължих да бъда луда по него и да го обичам все едно обичам за последно или така както никой друг не съм обичала.Никога не можах да си обясня на какво се дължеше ненависта му към мен..и винаги когато го питах той ми отговаряше: "Аз нямам нищо против теб"..Обичах го 2 години но уви не постигнах нищо освен,сълзи,мъка,ии отново едно съкрушено момиче...
Сега половин година от както го забравих и ми стана безразличен аз усещам как не мога да се влюбя.Има момчета които адски много ми харесват и аз не съм им безразлична,но вече едва ли не се страхувам..
Започвам да си мисля,че ако тръгна с тях след време ще разбера че това,което съм чувствала е било моменто и ще трябва да ги оставя и по този начин да ги нараня,а аз мразя да наранявам хората,защото помням как съм се чувствала аз и не искам това да го изпита никой.

Е кажете ми..ще повярвам ли отново в любовта,че ще мога да обичам така както обичах тогава онова момче,че все още има хора,които не искат да те наранят??Мисля,че за това време в което не чувствах и не пожелах никой е възможно да съм изгубила любовта,която съм търсила през цялото време

Благодаря на всички,които прочетоха темата ми и които ще се опитат да ми дадът някакъв съвет