- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За какво сте се хванали на прощапулника си?
Взела съм химикалката и съм започнала да пея![]()
![]()
Кво е това?
Хванала съм някакво малко ножче![]()
.. и после мангизите..
![]()
PeopLз st0p Fighting..AngзLs arз cRying..We can be better..Lovз is thз answзr[!]![]()
какво е това "Прощапулник" бе ?!?
на някаква секта ми мяза![]()
Моля ?!
И аз за първи път го чувам някой да ми обясни,моля!?![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Със сигурност не е секта..Първоначално написано от Riot
![]()
.. Прощапулника се прави,когато детето проходи..прави се питка с мед,около която се нареждат предмети.. (книга,химикал,ножица..и т.н ) и детето трябва да хване един от предметите.
Примерно,ако хване книга ще стане умно
..ако хване пари-богато..и т.н
Надявам се,че ме разбрахте..![]()
PeopLз st0p Fighting..AngзLs arз cRying..We can be better..Lovз is thз answзr[!]![]()
Аз пък съм взела пасатора![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
Аз съм хванала химикалката... Поне така ми казват нашите. Кака ми е хванала протмонето (знам кой ще ми помага, като закъсам с парите)
Иначе не помня какви предмети е имало
Прекалено отдавна е било... (ъъ да, преди 15 години, много отдавна
)
Ножица
Сега питах мама и тя каза, че съм хванала шише с хапчета(аптекарка). то у дома си е цяла аптека, ама с козметика само. А пък аз хапчета пия всеки ден.
Пъпът ми е хвърлен във ВУЗ-а....е защо съм умничка!![]()
Аз на моя съм се хванала за книжка някаква. На една приятелка на бебето за ташак бяха сложили "Капиталът" на Маркс и други извратени неща, предполагащи трудово бъдеще в селското стопанство, както и предмети, предполагащи бъдеще на побойник. Милото детенце щеше да се пребие с "Капиталът" ебати.
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.
А!Да да...Аз съм се била хванала за елка...И к'во да не би математиката да ми върви?!Ааа не!Тя е ужасяващ предмет за мен.Първоначално написано от SunShine {!}
![]()
![]()
...
И за това го възприемам така:За каквото се хванеш,това НЯМА да ти върви!![]()
пълна простотияПървоначално написано от SunShine {!}
не съм чувал за по тъпо и безсмислено нещо...
ами ако детето се хване за оная работа какво става ?
Моля ?!
^^^Добър въпрос!![]()
![]()
![]()
пишлигарчеПървоначално написано от Riot
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Kartina..ama sym sednala na neq.![]()
To az izob6to ne moga da risuvam,makar 4e baba mi e neveroqten hudojnik,a maika mi se spravq dosta dobre![]()
загорял 4екиджияПървоначално написано от Riot
![]()
аз съм хванала 4етка за рисуване и мога да рисувам доста добре ама за сега не ми е страст![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
аз съм си взела огледало или четка(момиче все пак-какво да ви кажа)
Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш
Първоначално написано от SuNsEt
аз съм съгласна със SuNsEt!! фанала съм пасатора, а мога да правя само таратор![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
аз съм хванала химикал и книжкаРазказвали са ми какво друго е имало,но не помня
![]()
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
аз пък съм се хванал за телефонсамо да знаех какво значи
![]()