- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПоРеДнАтА сКучНа ВеЧеР....
Аз също съм доста добра ученичка, печелила съм състезания, отличия и т. н. Преди и аз си мислех, че все ще съм сама, но не е така. Мъжете не бягат от умни жени. Повърхностните мъже го правят. А също и глупавите. Искаш ли такъв до себе си? Защо не излизаш със съучениците си от новото училище? Или пък можеш да се запишеш в кръжок, клуб, курс по нещо - така ще намериш хора със сходни на твоите интереси, с които ще имаш какво да си кажеш и с които ще ти е приятно.
И аз имам късмета точно ваканциите да не ги запомням с нищо ..
Излизам ... но .. не е като това което търся.
Значи .. не знам за кои момчета говориш , че не харесват умни момичета.
Щот аз не обичам срещу мен да има ... тъпо момиче ... да го кажа така.
Това , че си силна и т.н. и можеш да се защитаваш .. какво значение има ?
Хубава си .. браво.
Седих пред компютъра .. просто защото не си намерила приятелите .. в ново училище си , изчакай малко и ще направиш контакти
Излизай на вън .. за имения ден .. кофти пропуск.
Не знам защо ..
но има толкова много кафета .. излезни ..
(ако беше момче , щях да кажа - Има и хубави сервитьорки по кафетата .." ама и сервитьори може да има :P )
Спокойно .. за мен това е поредното лято от което ще бъда страшно разочарован .. изобщо май поредната година ..
Много хубави неща стават , ама за всяко хубаво има по едно лошо ... та да ти скапа хубавото.
Главата горе .. живота не е кратък .. (ако се пазиш от хора с оръжия)
Късмет
И се усмихни ..
Надявам се да имаш онази хубава усмивка .. просто хубава усмивка ,и когато прочетеш това , да грейне ..
(и си представям един образ в главата.)
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
sorry nqma da go pro4eta :SПървоначално написано от zelenooko_kote
за скучни вечери ли ще ми говорите бе... цяла нощ стоях и чаках да се съмне![]()
7oooo sЪmНъъъЪ![]()