.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Град
    Горна Оряховица
    Аз също съм доста добра ученичка, печелила съм състезания, отличия и т. н. Преди и аз си мислех, че все ще съм сама, но не е така. Мъжете не бягат от умни жени. Повърхностните мъже го правят. А също и глупавите. Искаш ли такъв до себе си? Защо не излизаш със съучениците си от новото училище? Или пък можеш да се запишеш в кръжок, клуб, курс по нещо - така ще намериш хора със сходни на твоите интереси, с които ще имаш какво да си кажеш и с които ще ти е приятно.

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P

Re: ПоРеДнАтА сКучНа ВеЧеР....

И аз имам късмета точно ваканциите да не ги запомням с нищо ..
    Излизам ... но .. не е като това което търся.

Значи .. не знам за кои момчета говориш , че не харесват умни момичета.

Щот аз не обичам срещу мен да има ... тъпо момиче ... да го кажа така.

Това , че си силна и т.н. и можеш да се защитаваш .. какво значение има ?

Хубава си .. браво.

Седих пред компютъра .. просто защото не си намерила приятелите .. в ново училище си , изчакай малко и ще направиш контакти

Излизай на вън .. за имения ден .. кофти пропуск.
    Не знам защо ..

но има толкова много кафета .. излезни ..

(ако беше момче , щях да кажа - Има и хубави сервитьорки по кафетата .." ама и сервитьори може да има :P )

Спокойно .. за мен това е поредното лято от което ще бъда страшно разочарован .. изобщо май поредната година ..
    Много хубави неща стават , ама за всяко хубаво има по едно лошо ... та да ти скапа хубавото.

Главата горе .. живота не е кратък .. (ако се пазиш от хора с оръжия)

Късмет

И се усмихни ..
    Надявам се да имаш онази хубава усмивка .. просто хубава усмивка ,и когато прочетеш това , да грейне ..
    (и си представям един образ в главата.)
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Град
    Ин Дъ Клуб

Re: ПоРеДнАтА сКучНа ВеЧеР....

Цитирай Първоначално написано от zelenooko_kote
    Здравейте..не знам какво ме накара в 22.30 посреднощ да пиша това.Може би съм толкова отчаяна вече,че просто откачам.Даже не знам защо пиша тук..вие не можете да ми помогнете,но..просто да си излея мъката.така..във ваканция съм от 2 месеца,но с нищо не я зпомних..нито предишната..нито по предишната..просто..прекарв ам всички ваканции в къщи.Няма с кой да изляза и като казвам че няма с кой,наистина е така.Просто напуснах стария си клас,преместих се в елитно училище и така...стоя си в къщи и си мисля за всичките ми несподелени ,,любови" досега,за всичките предателства от уж най-добри приятели...за всички тези грамоти,и отличия,които всъщност ме карат да се чувствам още по далечна от другите.Днес уж щях да съм на имен ден...Уж де.Всеки ден е еднакъв,дълъг,скучен и най-важното самотен.Вместо да ме подкрепят,бившите ми съученици ми завиждаха,и правеха всичко възможно да ме злепоставят...не се радвам на мъжко внимание,не защото съм грозна(винаги са ми казвали че съм принцеса,луничка и т.н) просто те някак си се чувстват..как да кажа..момчетата не обичат умни момичета,а когато момичето е и силно и умее да се защитава..още по-зле..Те бягат уплашени.Винаги ли ще е така?Колко безсънни нощи съм имала знаейки че другиоте са навън,с гаджета,кефят се,а аз....у нас...с компютъра.ХАха..колко съм жалка.както и да е...няма смисъл да ви занимавам повече едва ли ви се слушат глупости...
    sorry nqma da go pro4eta :S

Град
    Варна
    за скучни вечери ли ще ми говорите бе... цяла нощ стоях и чаках да се съмне

Град
    Ин Дъ Клуб
    7oooo sЪmНъъъЪ

Град
    Варна
    да.. в 5 и 30

Град
    Ин Дъ Клуб