- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПоРеДнАтА сКучНа ВеЧеР....
Не се затваряй в себе си, мацка. Погледни оптимистично на живота. Не можа да няма абсолютно никой, с когото да излезнеш - все имаш някоя приятелка от класа, някоя съседка.. Излизай-лято е, забавлявай се!! И както казаха - бъди усмихната! Момчетата наистина забелязват кога едно момиче е отчаяно и това не ги кефи, просто им е скучно с такиви мацки. За това ще ти кажа аз какво правя (не знам дали е правилно, но на мен ми помага): дори когато ми е много сдухано и депресирано излизам с приятели на дискотека или на кафенце, но пред тях рядко показвам как се чувствам - усмивката е винаги на лицето ми, забавлявам се. Знам, че не е хубаво човек да се преструва, но да ти кажа честно в такъв момент аз забравям дори, че се преструвам - просто се улисвам в забавления и забравям, че ми е сдух. Не се вайкай за грамотите и отличията, защото един ден ще се гордееш със себе си. На тези от бившият ти клас просто им тегли една майна - един ден ще видят колко над тях си.
Утре не се събуждай с песимистичната мисъл, че ще е поредния скучен ден, в който ще се сдухавш, че всички имат гаджета и са навън, а ти си си вкъщи. Намери някой познат и излез! Пък дори и сама - разходи се, разгледай какво ново из града.. Или приложи позната терапия - шопинг![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..