.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

как да постъпя ?

здр. та въпросът ми е дали да се саглася да ходя с момче с което съм ходила 2 и все той ме зарязва ,но сега пак иска да ходим ,а аз не знам какво да му кажа .имам чувства към него ,но приятелките ми ми казват , че прекалено мн. съм щяла да се изложа ,ако пак тръгна с него .

Re: как да постъпя ?

Цитирай Първоначално написано от -Awww-Sugar's
    здр. та въпросът ми е дали да се саглася да ходя с момче с което съм ходила 2 и все той ме зарязва ,но сега пак иска да ходим ,а аз не знам какво да му кажа .имам чувства към него ,но приятелките ми ми казват , че прекалено мн. съм щяла да се изложа ,ако пак тръгна с него .
    ако го обичаш наистина много да...ако не недей той просто си играе с тебе...Успех4е

не се занимавай.... за 3-ти път ли искаш да те зареже...?
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    "Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път."

П.С-ако имаш чувства и го обичаш и искаш да сте заедно..пробвайте пак
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Мега фен Аватара на iiirish
    По принцип никоя приятелка, била тя и най-близката, не може да ти дава "тон в живота". Това с кого ще излизаш и колко ще се излагаш си е изцяло под твоя отговорност, защото и сама си имаш глава на раменете и няма нужда някой да мисли и действа вместо теб.
    Но честно казано, макар и да не знам причините поради които сте скъсали, аз съм на принципа, че към стари връзки не се връщам. Щом веднъж съм прекратила отношенията си с даден човек, то не е било защото просто така ми е скимнало. Винаги и за всичко си има причина, за да се разделите, то значи тя е била оправдана. Личният ми съвет е да не разгръщаш отново страници, които вече веднъж си затворила, особено що се отнася до мъже

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ми като за начало си поговорете. Ако наистина имаш чувства към него му ги сподели и му кажи, че няма да издържиш да постъпи още веднъж така и да те зареже. Попитай го защо след като сте ходили 2 пъти те е зарязал, защо сега се връща пак към тебе, какво цели..
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Хвърляй чоп.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Застреляй приятелките си.

Град
    с0фия
    дай малко подробности за кво сте късали колко време сте ходили за кво се той те е късал и защо иска пак да се съберете на колко сте ??
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Ако си сигурна, че и той те обича, че държи на теб и няма да те предае, пробвай, но ако си на мнение, че само си играе с теб недей да опитваш отново Той явно не знае какво иска

Лошо... Ако пак тръгнете ще се "унизиш", ако не тръгнете ще ти е гадно... Според мен най-добре му дай още един ПОСЛЕДЕН шанс ама го предупреди че ако го пропилее ще го кастрираш
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

Няма смисъл да се занимаваш с него, искаш да те зареже за 3 път за щастие ли..??
    Fuck you You fucking Fuckers

Град
    In the middle of nowhere
    Здравей...ами какво да ти кажа аз съм на мнение че щом 1-я и втория път не е станало значи няма смисъл от 3-ти защото рано или късно пак ще стане нещо такова...но ако го обичаш и той теб седне поговорете сии изяснете си всичко и се вземайте успех ;]

ами първия път ходихме 2 месеца ,а втория път 3 седмици и нито един път не ми каза защо къса с мен

Град
    In the middle of nowhere
    попитай го защо така е постъпил...може би недоразумение... поговори си с него и ако се обичате нямате никакви проблемии

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Е,извинявай,ама след като дори не ти е казал за какво къса с теб ти кви очакваш да са чувствата му този път?! Според мен просто си играе с теб, но пък ти си решаваш,така че аз не мога да ти дам обективен отговор ...

Град
    (= В ДолИнаТа нА ЦвТятА и ЩаСтиеТо =)
    Цитирай Първоначално написано от -Awww-Sugar's
    ами първия път ходихме 2 месеца ,а втория път 3 седмици и нито един път не ми каза защо къса с мен
    Аз ще ти кажа..защото и той самият не знае какво иска,поговори с него и ако е сигурен,че този път наистина иска да е с теб оКи ,но му покязжи,че това наистина е последният му шанс.Но според мен може да се мисли за събиране само ако вече ужасно много го харесваш.Не знам помисли си много хубаво! И ако смяташ,че ще излезе нещо-действай,ама ина1е не се занимавай с глупости
    ЖиВеЙ тАкА,чЕ да Те Е сРам Да РазкАзВаш,Но да Ти е Кеф Да Си СпоМняш [!][!][!]

Прецени сама дали той е същия човек,в който си се влюбила преди,дали си струва да му дадеш трети шанс .. втори е по-лесно,но трети е супер трудно...Ако го обичаш истински ще му дадеш шанс,а ако решиш,че вече ти е все едно не се занимавай.Успех
    just a kid۵

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Недей

Хубава си , симпатична изглеждаш , някой друг дето те заслужава повече от този ще те намери и ще те хареса

Късмет.
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си