здравейте!!!искам да запитам мацките от форума дали имат кичури лесно ли се поддържат и т.н. каквото се сетите на тази тема може да го напишете.аз много искам да направя нещо с косата си, никога не съм я боядисвала и не смятам, но искам нещо да разнообразя ,,та кичурите добра идея ли са.,,, как мислите ;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
може и да са добра идея, зависи как ще ти стоят...![]()
не ми харесват кичури
и все пак някой който има няма ли да обади ...трудно ли се поддържат,,,по точну изобщо как се поддържат,.не съм наясно,,,сорри
Не съм маце ама имам червени кичури ... незнам ти за кви говориш обаче не се поддържат а се поддържа самата прическа .. с тях или без тях едно и също е .. само ако си направиш руси косата ше ти изгори и става лошо , пробвал съм го
Be Happy Be Model !!
сестра ми е на кичури.поддържа ги като си ходи редовно на фризъор и използва шампоан и балсам за изсветляване на косата (понеже кичурите са руси) на Dove .а на фризъор ходи,за да си оправя корените.ходи на 2 месеца-1 път,но това вече зависи от това колко и как ти расте косата![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Изобщо не се поддържат трудно! С червени кичури съм /фризьорката ми ме молеше да не се боядисвамПървоначално написано от estrella
/ и единственото й условие бе да не ползвам маска за коса, тъй като събаря цвета много бързо. Иначе за да е траен цветът, трябва да си купиш шампоан /и балсам съответно/ за боядисана коса. Можеш да слагаш кристали, спрейове на Глис..... но условието е, да не слагаш маска за коса! През 2 месеца си ги правя, тъй като израстват.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!