.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: кичури

кичури

здравейте!!!искам да запитам мацките от форума дали имат кичури лесно ли се поддържат и т.н. каквото се сетите на тази тема може да го напишете.аз много искам да направя нещо с косата си, никога не съм я боядисвала и не смятам, но искам нещо да разнообразя ,,та кичурите добра идея ли са.,,, как мислите ;

може и да са добра идея, зависи как ще ти стоят...

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Цитирай Първоначално написано от tinky_winky
    може и да са добра идея, зависи как ще ти стоят...
    +1

Голям фен
    не ми харесват кичури

и все пак някой който има няма ли да обади ...трудно ли се поддържат,,,по точну изобщо как се поддържат,.не съм наясно,,,сорри

Град
    Visages Models
    Не съм маце ама имам червени кичури ... незнам ти за кви говориш обаче не се поддържат а се поддържа самата прическа .. с тях или без тях едно и също е .. само ако си направиш руси косата ше ти изгори и става лошо , пробвал съм го
    Be Happy Be Model !!

Град
    Ha MopeTo (sun)
    сестра ми е на кичури.поддържа ги като си ходи редовно на фризъор и използва шампоан и балсам за изсветляване на косата (понеже кичурите са руси) на Dove .а на фризъор ходи,за да си оправя корените.ходи на 2 месеца-1 път,но това вече зависи от това колко и как ти расте косата
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от estrella
    и все пак някой който има няма ли да обади ...трудно ли се поддържат,,,по точну изобщо как се поддържат,.не съм наясно,,,сорри
    Изобщо не се поддържат трудно! С червени кичури съм /фризьорката ми ме молеше да не се боядисвам / и единственото й условие бе да не ползвам маска за коса, тъй като събаря цвета много бързо. Иначе за да е траен цветът, трябва да си купиш шампоан /и балсам съответно/ за боядисана коса. Можеш да слагаш кристали, спрейове на Глис..... но условието е, да не слагаш маска за коса! През 2 месеца си ги правя, тъй като израстват.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си