- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защш животът е толкова несправедлив ;((((
оф незнам защо пиша това сега просто ми е прекалено гадно и не мога да опиша просто какво ми е не мога нищо вече ТОТАЛНО СЪМ ОТЧАЯНА ;(((((( Искам само да ви попитам нещо защо когато двама души се обичкат истиснки винаги ще се намери някой или нещо да ги раздели ЗАЩОООО ;( по -точно не раздели ами да ги раздалечи да не могат да бъдат заедно ;(((( Извинявайе за правописа но плача и няма с кого да споделя никоЙ ме разбира просто на мен ми е ужасно трудно и говоря само глупости вече не искам нищо ;( Знам че има хора които страшно много държат на мен и аз страшно много ги обичкам и заради тях все още живея но искам да съм с един човек искам да прекарвам повече време с него искам да споделяме всичко аз съм готова всико да дам но то не става НЕ СТАВА ПРОСТО ВСИЧКО СТАВА ПРЕКАЛЕНО ГАДНО ЗА ДРУГИТЕ ;( Вече ще се побъркам мисля че наистина откачам имам нужда да съм с някого когото обичам по този начин имам нужда а е НЕВЪЗМОЖНО ;( ЗАЩО ПИТАМ СЕ АЗ ЗАЩО ;(((((
OBI4KAM TE NIKOGA NQMA DA TE ZABRAVQ (HUG)(HUG)(HUG)
Защото Светът е устроен така.Винаги трябва да ни е гадно.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Лелеййй тфа как ме дразни обичКам ..Първоначално написано от LOVE_020393
![]()
![]()
![]()
Кфи са тия лигавщини?! .. И стига си хленчила,все пак признаваш,че има хора,на които им пука за теб! Хора с много по-големи проблеми не мрънкат така,че не им се живее и нез си кфо...Я се стегни..
just a kid۵
Знам, че в момента това не е най-голямата подкрепа от моя страна, но искам да ти кажа, че чудесно знам как се чувстваш.Просто ти трябва търпение и позитивни мисли.Всичко все някога ще отмине.Представи си, че живота е виенско колело-веднъж си горе, веднъж си долу.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
щото инече живота нямаше да е интересен![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Ако сам ане си помогнеш няма кой.Знам как се чустваш от личен опит.Самата ти казваш,че има хора на които им пука за теб и държат на теб.Трябва да се радваш и да го оценяваш.Радвай се на тоа,което имаш стремейки се кум това което искаш.И знаеш ли и аз бях като теб,имаше човек който страшно много дуржи на мен...моята тогавашна най-добра приятелка и във вайкане колко е гаден живота и как нищо си нямам не виждах най-ценнтото....разбрах какво съм имала когато го изгубих.Огледах се и чесно казано има много по ужасни неща в живота отколкото една несподелена ''любов'' ако мога така да се изразя,или една раздяла и то на 14,15,16,17,18 години .....живота е пред теб,не го пропилявай!
ЖиВеЙ тАкА,чЕ да Те Е сРам Да РазкАзВаш,Но да Ти е Кеф Да Си СпоМняш [!][!][!]
Живота е такъв.
Не може когато всичко е идеално .. да не щракне на някой някога да не си го направи по-идеално и да бутне картите на замъка ..
Защото цял живот ... или даден момент си градиш щастието ..
И накрая някой го разрушава.
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
И какъв е самият невидим за нас въпросПървоначално написано от LOVE_020393
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
защо съдбата разделяла двама души ?!.. хах голям въпрос,поздравления! Ми защо .. защото живота е все така преебанПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
baD GirLs nEEd love to0 ..
Ми ако е такъф,разделя ви щото просто тва е съдба!Първоначално написано от EverythingButTheGirl
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Мачът е уреден,съдията-купен....
Или топката е кръгла,или вратата е
правоъгълна,или времето е слънчево,
или тревата е зелена-
ето защо националите по футбол падат...
Тва беше метафора![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Абе вие нормални ли сте бе? Заради тая тъпотия ли живота е толкова несправедлив?!?!?! Заради некъв лайнар??
Аре престанете да си мислите всичките, че щом някой вие е зарязал КРАЙ... Вие изобщо замисляли ли сте се, колко наистина може да е НЕСПРАВЕДЛИВ ЖИВОТА?!
Аххх хейтвате на макс...![]()
"Когато човек силно желае нещо,цялата Вселена му съдейства." - Паулу Коелю
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Напълно съгласна! За мен няма съдба, има искам и не искам..има желание.. не се оправдавайте със съдбата, тя само може да помогне, да ви направлява. Каквото си го направите, такова ще ви е !Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
"Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи вярвайки,че няма да го направи" ....
Защото всеки сам гради живота си и всеки сърба това, което си надроби. Стига си мрънкала и продължи напред.
охх и мене сташно много ме дразни тая лигавщина с "обичкам".Подкрепям те напълно....Първоначално написано от BWald0rf
![]()
Защото това е живота,не всичко идва само на тепсия,понякога трябва и да се бориш.Не се отчайвай още при първата трудност
ОбиЧкайте се на воля.
Защото само се обичКате, а не се обичате, капиш?
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Всеки си го прави сам .. Не живота е виновен че ние понякога си го правим гадно ..Първоначално написано от ElisaDay
Иначе по-темата и аз не видях конкретен въпрос ,и нямам отговор.. ;}
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..
Да ти имам проблема
Колкото до тва обичКам имам чувството че слушам баба си![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
съдба..съдба.. все някой трябва да е прецакан![]()
Разговаряй с всички, с който смяташ за нужно, не се затваряй в себе си.Първоначално написано от LOVE_020393
Първоначално написано от ElisaDay
![]()
Бараба ли си к'во?Първоначално написано от Pliok0019
Бягай играй с баба ти продукти на РокСтар геймс.Първоначално написано от MrVercetti1
Прецакан е, този който сам се прецака, няма такъв филм съдба.Първоначално написано от zlonamerena
ми защото това е живота, защото когато искаш нещо трябва да се бориш за него, не да се предаваш![]()