.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Голям фен Аватара на notlike
    Спираш, поглеждаш назад - с добро или с нищо, и продължаваш. Това мога да ти кажа. Все ще се намери нещо, което да осере работата, каквато и да е тя, където и да е, просто продължаваш и не спираш на всяка спънка, иначе няма да стигнеш навреме никъде, нали?
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Е така е било писано.Животът ни кара да срещнем няколко неподходящи човека,докато намерим точния.
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Знаеш ли нещо ..чувствам се по абсолютно същия начин а незнам как да постъпя за това не мога да ти дам и отговор.... Адски гадно ми е и на мен имах уникалната връзка с едно момче и ме обиа адски мн както и аз него,но неможем да бъдем заедно тъй като разликата ни във възраста е много голяма аз съм на 15 а той на 25 . Чувала съм кво ли не ти не си добре той е педал щом е с теб педофил е.. но залюбовта граница няма... Но просто аз нямам смелостта да се изправя предродителите си.. увствам сепо същия начин по някога искам да си сложа въжето както в този момент..

Мега фен Аватара на Hilary_
    ако беше лесен нямаше да е интересно .. важното е да не се емосваш .. всичко минава рано или късно .. (:

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    сега ти е гадно,но когато спреш да го обичаш,6е се чудиш зашо си плакала толкова много
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    А аз имам чувството, че просто искаш да си с някой, независимо кой е) Е, момиче, спри се и разбери, че не може всеки ден да е рай.

Може би ако ни кажеш какъв е този човек и какво ви е разделило, бихме могли да помогнем.
    Защото така звучи като сценарий от филм... а няма нищо конкретизирано.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си