- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защш животът е толкова несправедлив ;((((
Спираш, поглеждаш назад - с добро или с нищо, и продължаваш. Това мога да ти кажа. Все ще се намери нещо, което да осере работата, каквато и да е тя, където и да е, просто продължаваш и не спираш на всяка спънка, иначе няма да стигнеш навреме никъде, нали?![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Е така е било писано.Животът ни кара да срещнем няколко неподходящи човека,докато намерим точния.
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Знаеш ли нещо ..чувствам се по абсолютно същия начин а незнам как да постъпя за това не мога да ти дам и отговор.... Адски гадно ми е и на мен имах уникалната връзка с едно момче и ме обиа адски мн както и аз него,но неможем да бъдем заедно тъй като разликата ни във възраста е много голяма аз съм на 15 а той на 25 . Чувала съм кво ли не ти не си добре той е педал щом е с теб педофил е.. но залюбовта граница няма... Но просто аз нямам смелостта да се изправя предродителите си.. увствам сепо същия начин по някога искам да си сложа въжето както в този момент..![]()
![]()
![]()
ако беше лесен нямаше да е интересно .. важното е да не се емосваш .. всичко минава рано или късно .. (:
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
сега ти е гадно,но когато спреш да го обичаш,6е се чудиш зашо си плакала толкова много
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
А аз имам чувството, че просто искаш да си с някой, независимо кой е) Е, момиче, спри се и разбери, че не може всеки ден да е рай.
![]()
Може би ако ни кажеш какъв е този човек и какво ви е разделило, бихме могли да помогнем.
Защото така звучи като сценарий от филм... а няма нищо конкретизирано.