- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- обезкосмяване
Ем най-бързо с дамско бръснарско ножче,най ефективно - кола маска,но много боли![]()
just a kid۵
Аз използвам кола маска и с нея не се налача да се бръсна през ден!!Карам 10 дена гладка!!!Купувам си от аптекала течна кола маска Jankar/1.50 лв./ и си я права в къщи за 30-40 мин.Боли, но се търпи"трай бабо за хубост!!!"
аз така и не можах да свикна с този епилатор,който си купихпак си карам с бръсначката
![]()
и ми се налага през един ден да си оправям краката
Don't think about yesterday!
а и забравих да питам ..понеже една позната ми каза че чакала да и поникнат по добре и чак тогава си ги махала с кола маска,не може ли още като са си мънички да се отстранят,за кво чака много![]()
специално за кола маска си трябва да са по-дълги за да може да се захванат и да се отскубнат...до преди 2 месеца карах на самобрусначка и трябваше непрекъснато да се бръсна мах през ден...но се реших и отидох на козметик мина повече от месец, а резултата е още налице-в смисъл преди седмица започнаха да се показват някаквиосвен това кола маската прави космите по-фини и лесни за отстраняване следващия път
и не боли чак пък толкова
oh,i az mn se kolebaq dali da otida,no me e strahПървоначално написано от marmalad4e
az nasvqkade gi maham s epilator,no triagalnika sas samobrasna4ka :S
С кола маска на козметик... Тва, че с времето болката намалява, ми се струва няква измислица. Мен всеки път си ме боли еднакво много.![]()
Но е по-добре от бръснене и депилиращ крем, така че определено си заслужава десетина минути мъки.
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
щом ги махаш с епилатор значи мога да ти кажа със сигурност, че с кола маска ще те боли по-малко..аз също навсякъде минавах с епилатор и като отидох на козметик направо нищо не усещах, защото епилатора захваща всяко косъмче поотделно и те боли при всеки един косъм, а при кола маската се маха наведнъж голяма 4аст от крака или каквото там махаш..така че мога само да ти кажа пробвай- заслужава сиПървоначално написано от Karin_Vall_Gabbriel
+половия орган ?Първоначално написано от пор
![]()
Моля ?!
за нищоПървоначално написано от Karin_Vall_Gabbriel
надявам се да си доволна след това
да но е някак си гадно така да седиш и да ги чакаш да поникнат повечко за да можеш да ги отстраниш с колата маска![]()
![]()
явно ще си продължавам с бръснача за сега :P
най-яко е с лазърната епилация но е адски скъпа-няколко хиляди и при нея не никнат няколко години...![]()
![]()
Е не е гадно-чакаш да станат 5 мм. минимум и ги махаште като са 5 мм. не е фатално беее!Първоначално написано от goldenfox
е да ама нямам нерви на ги чакам все пакискам на секундата да ги няма
![]()
ех,не ни е лесно на нас.....кво знаят мъжете :P![]()
бръсначе![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...