- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво прайвате ако старо гадже ви иска обратно ?!
Няма да се върна при него, щом съм го зарязала, значи е имало защо![]()
So free
разбият ли ми сърцето-втори шанс не давам НИКОГА.Любовта е като чаша-счупиш ли я,е трудно да я поправиш.Ако я поправиш-никога няма да е същото,защото цепнатините остават![]()
Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)
Не бих се върнала при него.Абсурд.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
ох аз в момента искам да се събера с бившия ми .. но закъснях прекалено много![]()
Първоначално написано от vvs_go
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
еми ако го обичам да ако не , непопринцип сега с гаджето ми ходим от 2 месеца и половина аа преди тфа преди 4 месеца ходихме за 2 седмици и скъсахме ,, простих му защото го обичах и сега го обичам
![]()
Щом аз съм го зарязала, значи не съм искала да бъда с него по една или друга причина. Защо месец, два или пет по-късно отново да ми се появи желанието?! Не виждам логика
Нема да ме иска,почна да ме храни,псува и тн кво да говориме а се разделихме преди 2 часа.Но вижте нея са като я потърси по бившия и веднага ще литне![]()
Зависи от много неща. Ако още го обичам, ако знам, че и той ме обича..
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
.. ще му кажа: (среден) in your faceПървоначално написано от BuJlDozeRa
![]()
Принципите просто не ми го позволяват!![]()
![]()
![]()
Ако се случи нещо такова значи трябва да съм станал пе*дераст![]()
You're always hiding behind your so called goddess,
So what you don't think that we can see your face,
Resurrected back before the final fallen,
I'll never rest until I can make my own way.
При бивше гадже никога....да реве,да се моли....да му е мислила на времето....ся съм ерген и ще пуцам яките каки....Първоначално написано от BuJlDozeRa
![]()
Зависи кой е. Повечето изобщо не бих ги и погледнала, но не всички![]()
Животът е адът описан в Библията!
ще откажа
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
Аз съм на мнение ,че трябва да продължиш напред.Все пак знаеш какво е било,когато сте били заедно,решила си да приключиш с него и си го направила.Сега ти предстоят все повече и повече срещи с момчета,връзки,сълзи и т.н.Не е той единственият.:P
ей надюша аз съм момчеПървоначално написано от nadiusha
![]()
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
Извинявай boy ама съм се объркала. Ама същото важи и за вас според мен :P
зависи-ако го обичам прекалено много -бих.всеки заслужава втори шанс![]()
ВиНаГи СъМ БиЛа МаЦка СъС СтиЛ !!!
Vie mi se SMeeTe 4e sAm RaZzLi4nA , A aZz Vi sE smEq 6toT stE ednAkviI....
любовта е като да пееш песен,но няма песен без край!!
честно казано незнам.сега ми се ще с бившия да опитаме отново но едвал и отва ще стане...
а иначе научавм много интересни факти за бившите си гаджета.като например че единия е 2 братовчед нан най-добрата ми приятелка и доскоор нито един от нас незнаеше затоваили пък че най-бившият м ие скъсал с гаджеот си зарад мен,но не иска да сме заендо пак.аве нензма
![]()
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Да ти имам логиката ве Жоро!Тва ли са ти плановете във всяка връзка иначе?!?!Първоначално написано от KillSwitchEngage
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Ако и аз го искам обратно-да,иначе-нене е ли логично?
![]()
От една страна зависи какво чувствам аз към него.
От друга - миналото си е минало. Щом сме скъсали, значи е имало причина, не сме един за друг - това е!
Щом не е станало веднъж,втори още по-малко..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
xaxa okПървоначално написано от nadiusha
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!