.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 80

Hybrid View

Re: Какво прайвате ако старо гадже ви иска обратно ?!

Цитирай Първоначално написано от BuJlDozeRa
    вапроса е ясен ///ако бивш приятел или приятелка който вие сте зарязали но вече сте простили ви иска обратно няколко месеца по касно///
    случвало ми се е . ако и аз го искам пак обратно - логично,заедно сме си пак.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Първо си задай въпроса: Искам ли да се върна при него? ;Обичам ли го?
    Мисля , че ние няма да ти помогнем , важното е ти какво искаш.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Град
    Сливница
    ако и аз го искам бих пробвала пак с него

вече нищо не би ме трогнало

Ми ако още държа на него може би бих се върнала..всичко зависи от чувствата ми,това как са протекли нещата и причината за раздялата
    I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:

ako biwshata mi priqatelka , me iska otnowo parwo shte ida shte i go turq sled towa shte q spukam ot boi nakraia shte kaja na segashnoto i gadje , che sam q izckuhkal i sichki shtasliwi ORIGHT/
    http://www.flirt4e.com/genchy

LOVE ISN'T ALWAYS ON TIME DUDE'S

Za biv6ite si bih napravila VS no ne i da gi obi4am otnovo.... s16tiqt e i ? s vr16tanetoo...
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Само чудо би ме върнало при него! Ако случайно тфа се случи, от моята уста ще излезе реплика от сорта на: " Изчезни, задник!"

Град
    Испания
    Амиии на мен ми се случи не отдавна...тръгнах с него пак и на 3я ден го зарязах
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Е едва ли бих се върнала при него.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

pri men stana to4no tfa naskoro mom4e s koet behme hoili predi godina pojela otnovo da trrgnem am kat purviq put ne se poly4i to i vtoriq pak nema o my vikam ne :]

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    С моя приятел сме късали и сме се събирали стотици пъти.
    Ако момче, към което имам чувства, скъса с мен и след време иска пак да сме заедно(и аз го искам и му имам доверие), ще бъда пак с него. Няма какво да се мисли толкова.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Няма връщане назад приятелю.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Град
    Стара Загора
    аз преди 1 месец направих това и го считам като грешка, щото нищо не е както преди и беше много тъпо.повече няма да го правя.
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Няма да се върна при него!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Не се връщам към минали неща

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Не бих се върнала при него,веднаж кажем ли си "Край" няма връщане назад...остава в миналото,не се обръщам назад,назад няма какво да променя,там е миналото а аз искам да видя бъдещето...
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Аз съм си такава, че приключа ли с някого веднъж - никога повече, с нищо не може да ме върне!

Град
    Русе
    не съм имала много връзки,апък и всичките се оказаха некви кратки флиртове...
    но,както и да е...наистина МНОГО се привързах към последния ми приятел...не съм сигурна в това дали бих или не бих му простила...в смисъл...приключихме,защото се оказа,че той си имал сериозна приятелка,която семейството му не удобрява и аз съм била просто да замаже очите на родителите си...
    наистина като се замисля колко гадно постъпи-не бих му простила,макар че го обичам,мамка му!
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Ако изпитвам все още нещо към него,взимаме се ..Но ако пък не,продължавам напред
    Бъди себе си..

Хах!Онзи ден бившото гадже ме пита харесвам ли го още..след като ми отговорих не,той започна "жалко,много жалко,вярвай"И така няколко пъти,ама аз му се стросках и той си млъкна човека...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Режем по всички параграфи-квот било-било.
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

oll.. 2 varqnta
    1 vo.. ako sam go zarqzala vapreki 4e asm imala 4uvstfa i si e imalo nekfi ri4ini.. i sled vr tezi 4uvstfa gi imam 6e tragna pak
    2. ako sam go zarezala to4no za6toto neam n6 kam nego.. i prodaljavam ad nqmam ne bih si igrala s nego .. po dobre fr ot kolkoto vragove posle

Ако не е късно вече и все още прихвърчат искрици-защо пък не + това всеки има право на 2-ри шанс
    Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    Ами не никога не бих се вързнал но като се замисля само на един човек бих му простил и бих го приел обратно
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си