- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво прайвате ако старо гадже ви иска обратно ?!
ами в момента то4но това ми се слу4ва...отказах му,макар 4е о6те имам 4увства към него,но 4овек не трябва да гледа назад,за6тото не6тата никога няма да бъдат съ6тите![]()
Бях пуснала подобна тема,но няма значение.Доста мнения на хора от тук ме накараха да се замисля в това,че старата любов си остава при старите вещи....Няма смисъл след като веднъж сме скъсали този човек пак да сме с него....Понякога просто не се получава...
![]()
Изцяло зависи от връзката - колко е била дълга, колко силни са били чувствата и защо сте се разделили.![]()
Правила съм такива грешки, връщала съм се обратно, но определено не се получава. Нещата са различни.
Най-пресния пример - бяхме заедно, разделихме се заради негова изневяра, аз простих и се събрахме. Вторият шанс продължи няколко месеца и осъзнах, че тръпката и чувствата вече ги няма и е по-добре изобщо да не опитваме.![]()
Но съм виждала и сполучливи събирания (сестра ми е доказателството за това).![]()
По принцип не се връщам при старата "любов",но се е случвало да направя компромиси,които се оказаха ненужни в крайна сметка.
ако не ми пука за него и не искам да сме заедно го заебавам![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!