.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Тема: 2 шанс

2 шанс

да му дам ли втори шанс с триста зора си призна че ми е изневерил....нз какво да правя помогнете ми

Не
    just a kid۵

Град
    Пловдив/Фитнес Клуб Масъл Арт
    Опитай

Lord Give Me A Sign

Град
    с0фия
    даи малко подробности де
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

ne si struva da mu dawash 2 shans ..
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want
    Is what you wa-wa-want...

Град
    Ha MopeTo (sun)
    аз бих дала
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
    даи малко подробности де
    ми то аз имах друга тема...изневерил ми е на лагера...виж там

Голям фен Аватара на asasfdf
    дай малко подробности около признанието му и в какво се е състояло то..щом е било трудно да си признае, това не е добре

Цитирай Първоначално написано от asasfdf
    дай малко подробности около признанието му и в какво се е състояло то..щом е било трудно да си признае, това не е добре
    еми значи той до последно като го питах отричаше после му казах че с връзката ни е свършено щото му имах огромно доверие а той ме предаде...някрая му казах моля те кажи ми или ме забрави и той ми каза всичко...

Град
    Враца
    дай му! всеки има право на 2-ри шанс
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Щом с 300 зора си е признал, че ти е изневерил сигурно си му вадила думите с чингел от устата, не заслужава според мен 2-ри шанс, но вече ти си преценяваш, можеш да опиташ, за да не се чудиш после ами ако бях му дала 2-ри шанс какво ли щеше да стане?

Град
    с0фия
    ако имаш шп големи чувства към него му дай ако се издъни е ясно вече кво тера да праиш
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Мерси много на всички адски съм объркана и незнам все още какво да правя утре ще реша....мн мн благодаря на всички

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Следващият път ако някой те блъсне с кола напий го, качи го в тир и застани пред камиона.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Следващият път ако някой те блъсне с кола напий го, качи го в тир и застани пред камиона.
    Както винаги оригинален съвет. Боже мой как ги измисляш тия .. Прекланям се пред великия ти ум!

По темата - Аз дадох на моя, а случката беше идентична с твоята. Не съжалявам. Той си взе поука и не вярвам да го направи пак. Успех каквото и да решиш.
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Дай му втория шанс.Ако го обичаш, му го дай.Всеки може да сгреши, но трети шанс не трябва да има.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Голям фен Аватара на asasfdf
    на колко години сте, I_hate_you_p? май питах 5-6 пъти, ама не помня дали ми отговори..възможно е да си вземе поука и наистина повече ад не посмее подобно нещо, а възможно е и пак да го направи, зависи от характера..аз бих дал втори шанс, но няма да забравя случката..и то доколкото схванах не е било единичен случай, а в продължение на дни?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Никой няма право на втори шанс. Графа "Изключения" не съществува.

Ако го обичаш, му дай, но си имай вече 10 на ум.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от asasfdf
    на колко години сте, I_hate_you_p? май питах 5-6 пъти, ама не помня дали ми отговори..възможно е да си вземе поука и наистина повече ад не посмее подобно нещо, а възможно е и пак да го направи, зависи от характера..аз бих дал втори шанс, но няма да забравя случката..и то доколкото схванах не е било единичен случай, а в продължение на дни?
    и двамата сме на 17 ми да няколко дни е било.....

6to sega ti e izneveril po ddobre go zareji za6toto posle kogato go obikne6 toi pak moje da napravi nqkva takava gre6ka i togava mnogo pove4e 6te te boli otkolkoto sega!!!

ако виждаш 4е те оби4аа и съжелява за стореното--дай му
    I can't stop myself from loving you <3

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Не прави грешката да се връщаш при него. За толкова кратко време едва ли е осъзнал какво ти е причинил.
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на Amateur
    Дай му!Всеки заслужава 2-ри шанс!Щом си разбрала от него и се разкайва заслужава втория шанс!Но направи ли го пак без обяснения го режи!

Ако наистина МНОГО го обичаш .. пробвайте ! Но, ак0 забележиш,че нещата не вървят,по - добре късай с него по навреме .. няма смисал да задълбочавате нещо на което края му вече е дошъл ! Стигне ли се до изневяра .. НЯМА ЛЮБОВ ! Просто всичко приключва ( поне при мен ) Макар,че аз бях изневерила на приятеля си .. той ми прости и наистина го обичах .. но постоядното му натякване кво съм напрайла и незнам си какво ме влудяваше , но продължих да го трая .. макар,че сега мисля,че е било грешка !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си