- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 2 шанс
да му дам ли втори шанс с триста зора си призна че ми е изневерил....нз какво да правя помогнете ми![]()
Опитай
Lord Give Me A Sign
даи малко подробности де
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
ne si struva da mu dawash 2 shans ..
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
аз бих дала
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
ми то аз имах друга тема...изневерил ми е на лагера...виж тамПървоначално написано от пLiнцесkъ
![]()
дай малко подробности около признанието му и в какво се е състояло то..щом е било трудно да си признае, това не е добре
еми значи той до последно като го питах отричаше после му казах че с връзката ни е свършено щото му имах огромно доверие а той ме предаде...някрая му казах моля те кажи ми или ме забрави и той ми каза всичко...Първоначално написано от asasfdf
дай му! всеки има право на 2-ри шанс
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Щом с 300 зора си е признал, че ти е изневерил сигурно си му вадила думите с чингел от устата, не заслужава според мен 2-ри шанс, но вече ти си преценяваш, можеш да опиташ, за да не се чудиш после ами ако бях му дала 2-ри шанс какво ли щеше да стане?![]()
ако имаш шп големи чувства към него му дай ако се издъни е ясно вече кво тера да праиш
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Мерси много на всички адски съм объркана и незнам все още какво да правя утре ще реша....мн мн благодаря на всички![]()
Следващият път ако някой те блъсне с кола напий го, качи го в тир и застани пред камиона.
Както винаги оригинален съвет.Първоначално написано от w0sh
Боже мой как ги измисляш тия ..
Прекланям се пред великия ти ум!
![]()
По темата - Аз дадох на моя, а случката беше идентична с твоята. Не съжалявам. Той си взе поука и не вярвам да го направи пак. Успех каквото и да решиш.![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
Дай му втория шанс.Ако го обичаш, му го дай.Всеки може да сгреши, но трети шанс не трябва да има.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
на колко години сте, I_hate_you_p? май питах 5-6 пъти, ама не помня дали ми отговори..възможно е да си вземе поука и наистина повече ад не посмее подобно нещо, а възможно е и пак да го направи, зависи от характера..аз бих дал втори шанс, но няма да забравя случката..и то доколкото схванах не е било единичен случай, а в продължение на дни?
Никой няма право на втори шанс. Графа "Изключения" не съществува.
Ако го обичаш, му дай, но си имай вече 10 на ум.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
и двамата сме на 17 ми да няколко дни е било.....Първоначално написано от asasfdf
6to sega ti e izneveril po ddobre go zareji za6toto posle kogato go obikne6 toi pak moje da napravi nqkva takava gre6ka i togava mnogo pove4e 6te te boli otkolkoto sega!!!
ако виждаш 4е те оби4аа и съжелява за стореното--дай му![]()
I can't stop myself from loving you <3
Не прави грешката да се връщаш при него. За толкова кратко време едва ли е осъзнал какво ти е причинил.
You are broken, I can fix you...
Дай му!Всеки заслужава 2-ри шанс!Щом си разбрала от него и се разкайва заслужава втория шанс!Но направи ли го пак без обяснения го режи!
Ако наистина МНОГО го обичаш .. пробвайте ! Но, ак0 забележиш,че нещата не вървят,по - добре късай с него по навреме .. няма смисал да задълбочавате нещо на което края му вече е дошъл ! Стигне ли се до изневяра .. НЯМА ЛЮБОВ ! Просто всичко приключва ( поне при мен ) Макар,че аз бях изневерила на приятеля си .. той ми прости и наистина го обичах .. но постоядното му натякване кво съм напрайла и незнам си какво ме влудяваше , но продължих да го трая .. макар,че сега мисля,че е било грешка !![]()