.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54

Тема: 2 шанс

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    След 2рия шанс идва новия гаф и молба за 3ти шанс....Така докато издържиш и в крайна сметка изхода е ясен...

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Ако му дадеш втори шанс трябва да си нащрек постоянно, за да не ти изневери пак.Не знам, ти искаш ли такава връзка, в която да го следиш като пазач затворник?Сама си реши.

оо да сещам се за темата с лагера.... ;] дай му!!! и ако искаш прочети още веднъж какво съм ти писала преди ;]
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

2432

ем щом с три зора си е признал значи не се разкайва чак толковам н .. следва че .. незаслужава хъх

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от skatemore
    дай му! всеки има право на 2-ри шанс
    +1!

Животът е адът описан в Библията!

dai mu go vseki chovek zaslujava 2 ri shans
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Всекиии има право на 2-ри шанс но в тази ситуация няма...дори не си е признал веднага..аз не бих простила
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Davala sam vtori shansove i ot opit znam che nqma smisal no zavisi i ot choveka reshenieto e izcqlo tvoe samo vnimavai da ne te narani pak

Ти сама трябва да си прецениш. Ако мислиш че той те обича, толкова колкото ти него, му дай 2 шанс, ако не...зарежи го
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

ne!ne mu pro6tavai...kak 6te mu ima6 doverie otnovo...?a bez doverie - na kade?
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Супер фен Аватара на rakiQ
    дадеш ли му 2 шанс после ще ти се качи на главата и ще станат 222 шансовете тъй ,че не !

от личен опит

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз съм на принципа,че след като се е осмелил веднъж да го направи,нищо няма да му попречи пак да ти изневери.Така,че казвам НЕ!

Град
    somewhere over the rainbow
    Ааа,това с лагера..Още тогава бях на мнение,че тоя пич не заслужава да му имаш голямо доверие.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Не си заслужава!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    Париж
    Хората са казали 'всеки заслужава втори шанс',но аз незнам как бих постъпила.Сигурно не бих простила.Или ще му дам шанс,обаче няма да спра даму го натяквам.

Зависи от сериозността на връзката ви, отношенията, обстоятелствата.
    Ти трябва да си решиш, аз лично бих дала втори шанс. Лошото е, че доверието ще изчезне, а без него...

пп: "Незнам" са две думи - не знам!

Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    Зависи от сериозността на връзката ви, отношенията, обстоятелствата.
    Ти трябва да си решиш, аз лично бих дала втори шанс. Лошото е, че доверието ще изчезне, а без него...

пп: "Незнам" са две думи - не знам!
    Опа, мисля, че малко се плаша вече...

Re: 2 шанс

Цитирай Първоначално написано от I_hate_you_p
    да му дам ли втори шанс с триста зора си призна че ми е изневерил....нз какво да правя помогнете ми
    не! я се замисли щом ти е изневерил 1 път дали нещо ще го спре да повтори и потрети ?!

Град
    Хасково
    Всеки заслужава 2 шанс, но 3ти идва малко в повечко.

и все пак дадох му втори шанс но не съм сигурна че направих правилното решение...смисъл обичам го ужасно много и той мене и ми го е доказвал обаче нещо от вътре ме човърка и знам че не ми е казал цялата истина....нз как да разбера какво точно се е случило...каза ми че не си е признал веднага защото го е било страх да не ме загуби....било грешка...даже видях смс му от оная курветинка....че откакто аз съм му пусала смс да ме забрави че всичко приключи той я режи спр мн даже не я е поздравявал....видях и снимки с нея постоянно са прегурнати...и синйира му беше на нейния врат...обаче гривната която му подарих...не я е свалял...офф мн съм объркана....нз как да разбера всичко..приятелите му го прикриват...благодаря за отговорите

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не!Щом ти е изневерил веднъж,ще го направи отново(почти сигурна съм).

оффф вече нз какво да правя той и е зел скайпа.....и сигурно сичатят той неска ми призна че тя му се е обаждала.....кажете ми какво да правя моля ви....неискам да го зарязвам защото го обичам.....

Сори, но ще изглеждАШ мега плиткоумното същество ако му дадеш 2 шанс..Мъж, който изневерява, няма място за такава привилегия.. Ти си знайш..

той пак добре си е признал,но щом е било след подлагане на разпит не е заслужавал и първия

Всеки заслужава втори шанс стига да не е прекалил първия път!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си