- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 2 шанс
След 2рия шанс идва новия гаф и молба за 3ти шанс....Така докато издържиш и в крайна сметка изхода е ясен...
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Ако му дадеш втори шанс трябва да си нащрек постоянно, за да не ти изневери пак.Не знам, ти искаш ли такава връзка, в която да го следиш като пазач затворник?Сама си реши.
оо да сещам се за темата с лагера.... ;] дай му!!! и ако искаш прочети още веднъж какво съм ти писала преди ;]
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
ем щом с три зора си е признал значи не се разкайва чак толковам н .. следва че .. незаслужава хъх
+1!Първоначално написано от skatemore
Животът е адът описан в Библията!
dai mu go vseki chovek zaslujava 2 ri shans
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Всекиии има право на 2-ри шансно в тази ситуация няма...дори не си е признал веднага..аз не бих простила
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Davala sam vtori shansove i ot opit znam che nqma smisal no zavisi i ot choveka reshenieto e izcqlo tvoe samo vnimavai da ne te narani pak
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
Ти сама трябва да си прецениш. Ако мислиш че той те обича, толкова колкото ти него, му дай 2 шанс, ако не...зарежи го![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ne!ne mu pro6tavai...kak 6te mu ima6 doverie otnovo...?a bez doverie - na kade?
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
дадеш ли му 2 шанс после ще ти се качи на главата и ще станат 222 шансовете тъй ,че не !
от личен опит
Аз съм на принципа,че след като се е осмелил веднъж да го направи,нищо няма да му попречи пак да ти изневери.Така,че казвам НЕ!![]()
Ааа,това с лагера..Още тогава бях на мнение,че тоя пич не заслужава да му имаш голямо доверие.![]()
![]()
Не си заслужава!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Хората са казали 'всеки заслужава втори шанс',но аз незнам как бих постъпила.Сигурно не бих простила.Или ще му дам шанс,обаче няма да спра даму го натяквам.![]()
Зависи от сериозността на връзката ви, отношенията, обстоятелствата.
Ти трябва да си решиш, аз лично бих дала втори шанс. Лошото е, че доверието ще изчезне, а без него...
пп: "Незнам" са две думи - не знам!
Опа, мисля, че малко се плаша вече...Първоначално написано от MusicIsTheKey
![]()
не! я се замисли щом ти е изневерил 1 път дали нещо ще го спре да повтори и потрети ?!Първоначално написано от I_hate_you_p
![]()
и все пак дадох му втори шанс но не съм сигурна че направих правилното решение...смисъл обичам го ужасно много и той мене и ми го е доказвал обаче нещо от вътре ме човърка и знам че не ми е казал цялата истина....нз как да разбера какво точно се е случило...каза ми че не си е признал веднага защото го е било страх да не ме загуби....било грешка...даже видях смс му от оная курветинка....че откакто аз съм му пусала смс да ме забрави че всичко приключи той я режи спр мн даже не я е поздравявал....видях и снимки с нея постоянно са прегурнати...и синйира му беше на нейния врат...обаче гривната която му подарих...не я е свалял...офф мн съм объркана....нз как да разбера всичко..приятелите му го прикриват...благодаря за отговорите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не!Щом ти е изневерил веднъж,ще го направи отново(почти сигурна съм).
оффф вече нз какво да правя той и е зел скайпа.....и сигурно сичатят той неска ми призна че тя му се е обаждала.....кажете ми какво да правя моля ви....неискам да го зарязвам защото го обичам.....
Сори, но ще изглеждАШ мега плиткоумното същество ако му дадеш 2 шанс..Мъж, който изневерява, няма място за такава привилегия.. Ти си знайш..
той пак добре си е признал,но щом е било след подлагане на разпит не е заслужавал и първия![]()
Всеки заслужава втори шанс стига да не е прекалил първия път!