- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- PROBELM S MOMI4E PLS HELP
Mnogo haresvam edno momi4e samo4e mi e mnogo dobra priqtelka i me e strah da pretpriema ne6to i da razvalq priqtelstvoto ne pls help![]()
![]()
![]()
![]()
Има мнооого, наистина много други такива теми. Ползвай търсачката. Докато не се научите няма да ви отговарям.![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
ми тогава спри да я харесваш![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Много си Прозз (по ника се водя![]()
)
Та , има кирилица бре момчета и момичета
Пробвай се ..
Ако ти е истинска приятелка , би те разбрала .. и нещата биха останали така .. освен ако не иска нещо по хубаво.
Аз съм вече реалист с песимистична нагласа , и ... по-добре да не развалям хубавия си пост до момента.
Късмет .. и , питай я.
Много хубави неща се случват .. когато се надяваш от едно приятелство да стане нещо повече .. хубави моменти .. спомени .. това ще ти остане за винаги без значение какви са обстоятелствата в последствие.
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Дори и със взаимни чувства ти пак ще развалиш приятелството ви. Ще бъдете щастливи може би месец, два, пет или година, но хубавите неща не са вечни. Това приятелство ще бъде загубено и ако тя те харесва, и ако не те харесва. Така че имаш шанса да избираш
zashto vsi4ki razvalqt priqtelstvoto s lubov ???
Първоначално написано от crazy_style
Винаги става така![]()
![]()
![]()
А иначе намекни и че изпитваш нещо повече и ако тя ти отговори пробвай се, но и аз съм на мнението, че хубавите неща свършват бързо![]()
![]()
Love Is All Around
Еми не си заслужава да си развалите доброто приятелство заради тая Любов...По-добре си останете само приятели![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Правилно, после няма да можете да се погледнете по същия начинПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
![]()
Love Is All Around
разбирам те,ама по добре и кажи за 4увствата си
I can't stop myself from loving you <3
Питай я директно дали има чуства към тебе... и ако каже да деистваи... ако не примиряваш се Успех![]()