Цитирай Първоначално написано от adizitk1
Най-високата цена,която съм давала е да се подложа на лазерна епилация за над горната устна.Това боли!Втория път даже ми се насълзиха очите.Не бих поела високи рискове заради красотата,здравето е далеч по-важно.На пример да ходя с гол кръст,заради модата,ако времето не е достатъчно топло.Не бих ходила с неудобни обувки или дрехи,заради модата.За пластични операции-бих си махнала белега на лицето,но нщ повече.А за момичетата,които разчитат само на визията си-те ще си намерят мъж,който и той гледа само визията.Щом искат това,значи са мн повърхностни,не мога да имам добро мнение за такива хора.
Колко ти струваше лазерната епилация за общо за всички процедури?
Цената,която плащам-ходя с неудобни обувки и дрехи...Пластична операция не бих си направила,искам да съм си естествена.пор,много глупаво разсъждаваш или къпането е като да си направиш нов нос???Но примерно,ако имаше нещо,което много ме притеснява,като например голям крив нос-бих се направила.Съгласна съм с adizitk1 за повърхностните момичета.Щом за тях външният вид е най-важен,ще получат и мъж,който се интересува само от това,не от самите тях като личност.А от това могат само да загубят.