Искам да зарежа приятелката си. Не мога да я търпя на моменти. По принцип е добро момиче. Не понасям отношението и към мен като цяло. Унижава ме, пренебрегва ме, занимава ме с бившия й, лъже ме, обясни ми в прав текст че не изпитва нищо към мен било й приятно да излизаме заедно, е аз компания за кафета си имам . От цялостното й поведение разбирам, че ако изобщо има нещо между нас то е физическо привличане. Секса е добър тва поне й го признавам. Макар че е въпрос на един телефонен разговор да си намеря мацка за вечерта пък и не само. Ние с мойта нямаме бъдеще заедно и тя дори тръгна с тази нагласа още от началото на връзката, нейна грешка, но това е тема на друг разговор. От три седмици се навивам да я късам и все нещо ме спира, например елементарен признак за подобрение от нейна страна. И че от 3 седмици ми е обещала секс и все се оправдава с цикъла си и ме държи по този начин. Всичките ми приятели ми казват "Ебеш и бегаш" ама както гледам нито ще еба, а бегането го отлагам и отлагам. Не мога да издържа повече. Ето и въпроса на темата как да скъсам с нея (дълго ясно и подробно стъпка по стъпка) при условие, че кръга ни от познати се покрива много ама много. Има възможност да тръгнат интриги една камара фитки да тръгнат да я защитават ама как може изобщо бая народ ще се озлоби срещу мен ходили сме и преди късали сме и преди така стана. Не искам да пера пешкира и нея също не я искам. Искам да скъсаме безболезнено без много шум и без въпроси.

подход към темата: Опита ми с решаване на лични проблеми в тийнпроблем е доказал че форума не върши никва работа. Повечето подхождат с лека ръка не четат поста и предлагат глупости. Ще уважа и ше бъда благодарен за всяко едно мнение. но особено високо ще оценя хората които се запознаят с проблема, помислят и ми помогнат. Благодаря