- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По какви момчета си падате ?
симпатични,високи и забавни...ааа да и да приличат на момчета![]()
EMINEM ZAVINAGI !!!
само да си махна пръстена от дясната ръка и ще очаквам от тебеПървоначално написано от Lil' Dizz
![]()
![]()
мм аз си падам по скейтъри или рапъри![]()
![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
Lil' Dizz аре предлагай сеПървоначално написано от broken_princess_
![]()
тцтц.. то излезе, че мога да забърша половиния форум![]()
![]()
![]()
неее, мене ни можи, на външен вид може и да ме изкефиш, ама скейтъри, рапъри разни... де да знам, не ме влекат мноо-мнооПървоначално написано от Lil' Dizz
![]()
![]()
Ма не ме инт кво слуша хаус,метъл,рап....единствено по чалгари не си падам...![]()
Все пак никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
дам, така еПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
+1.Първоначално написано от tinky_winky
И ако са смъкнати...фантазия.
+1Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
що - обичаш да чупиш зъби ли ?Първоначално написано от anito.sl
![]()
![]()
![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
абе да е висок и да не е дебел ... Никога не съм ходила с момчета,които си приличат по коса,очи,зъби,ушиче да кажа..
падам си по такива които не зарибяват която им падне и не са супер гъзари,лицемери и лъжци,на които не им пука за 4увствата на другия и само го използва за гъзария и незн си кво още
I can't stop myself from loving you <3
фиешъниииЖелаещи?Снимка на ЛС ;]
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Po .. normalni momcheta...Da ne si skube vejdite,da ne nosi prashki ..
A ii da e tumnokos ,da se razbira s horata (da ne e nqkakuvv namusen) ,luchezaren ... awe kontakten chovek da e
) a i usmivkata e vajna
moje da ne q pokazva postoqnno no da se usmihva .. pone na men
tova mi stiga
![]()
~Remember,remember...25th of November~
умни, забавни, интелигентни момчета с акъл.. метъл, пънкар, непускист.. човек без задръжки.. момче което да ме обича и да прави всичко за мен.. мил, нежен и не толкова чувствителен. начин на обличане - не ми пречи. чалгари-да мрът в ада прасетата
О0оо мъжът трябва да е най-малко 3 пъти по-голям от мен, за да може като ме гушне да ме скрие-не си падам по кремвирши-некфи тънки, не влизали във фитнес зала и не помирислвали щанга!После-мозък!!!!Ама мозък не колкото на амеба, а мозък , който да използва! Срамежлив..Не точно, но да има граници, не ми трябва някой мега вървежния дето всяка ще ми го сваля..Моето си е мойо!Друго..абе ако може със светли очички да е...Имам слабост към сиви, сини, зелени и пъстри..Косата-Черна!! Друго-отношение!!най-важното..Той да ме търси и засипва с внимание, но да не прекалява..Лееееееееелееее е ама че критерии извадих...Ще взема да си пусна обява във вестник!
![]()
Ммм високи![]()
So free
Еми нямам критерий какъв да е...Харесвам момчетата с хубава усмивка и здрави ръце(ако това се смята за критерий)
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
i az misleh 4e haresvam visoki,slabi,s t1mni kosi ... i o4i... no se okaza sega 4e s1m haresala p1lnata protivopolojnost...e i toi e visok de...samo 4e e s sini o4i i rusa kosa... i napravo ve4e se ob1rkah... i nz 6to stava... taka 4e mai nqma takova ne6to kato "Tip" ... vsi4ko se opira do privli4ane...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Първоначално написано от Lil' Dizz
ne se pritesnqvai za men..... trudno 6te stana tolkova sme6na , kolkoto sa te....
Абе как може да харесвате фешъни?Ебати та те не са момчета за мен.......