- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По какви момчета си падате ?
така ами аз хубу напраех темата ама да си кажа и аз мнението![]()
хм... някъв изсухлен растааааар с флешове може и блейдър ма то такива са намират на 1000-1ама aз си се надявам xD
Ааааалала опа!! Животът ти е поп-фолк!
Нямам определен тип
Ех ся, тъмна, дълга коса, тъмни очи, някой друг пиърсинг или тату, скейтър, луда глава![]()
Has Taken My Sight
Taken My Speech
Taken My Hearing
Taken My Arms
Taken My Legs
Taken My Soul
Left Me with Life in Hell
AM nz shto no naskoro si padah po visochki sas svetli ochi i rusa kosa a sega mn me kefat emotata nezavisimo ot cvqt visochina i t.n. samo da e emo mn si me kefat![]()
Вискоки: от 175 до 190 мах.
Цвят на косата: без претенции.
Цвят на очите: мии тъмно кафяви(направо черни) небесно сини илии кат на Бебу!![]()
Може да имат лек тен, амаа да не са мангали (с изинение!)
Музика: нямам претенции, ама е за предпочитане да не слуша чалга, класика, опера или народна!
Стил на обличане: да НЕ е Имо!!(Иначе мекефят момчета с размъкнати дънки, амааа ДА НЕ ИЗГЛЕЖДАТ КАТ' ПОСРАНИ!!
)
Ии най-важното: да е с много як характер! (Не мога да обяснявам какъв!)
Ай стига толко, чее ако тръгна да го спазваам, ш се наложи в манастир да ида!![]()
абе аз и аз викам как може аресват раста маняци дето се едно не са се къпали или метали с коса малко над кръстаПървоначално написано от Amateur
![]()
Ае главното е да е умник,не знам ама все по такива си падам
.Височки с загадъчен вид,но любвеобилни и хубав глас
![]()
ee само по 1 критерии отпадъм... много бързо говоря...и гласа ми не е адски як..Първоначално написано от Amelly
![]()
хъх ми щото приличат на момчетата докато като те гледам ко си писал явно си падаш фешънче чалгарче някво (; с оскубани вежди вероятноПървоначално написано от FlipY
тъй че (; се пак темата е за момчета в "По какви момичета си падате" пишете за тея
![]()
Ааааалала опа!! Животът ти е поп-фолк!
точно! +1Първоначално написано от FreeSpirit
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
зубари с очила с диоптер по-голям от лупа,телчета,пъпки,зализан косичка и всичко както си му е реда![]()
![]()
![]()
![]()
ами по такива каквито знаят какво искат ... не се правят на важни ... добрички някви забавни ....такива каквито се опитват да те разберат ....
![]()
със сигурност да не мяза на момиче,но просто да е поддържан не да е някъф който цял живот не е чувал за кола маска ,парфюм и тн и тнПървоначално написано от n0way_
![]()
ne me int kak izglejda...stiga da go obicham...i otvutre da e dobur..e vse pak da ne e nekoi groznik..![]()
Няма такива индивиди, поне аз не съм срещалаПървоначално написано от t1n4e7o
![]()
4estno da ti kaja mrazq 4algarki (i 4algari) no i momo4etata metal malko me pla6atnai harsvam obiknovenite momi4eta koito si slu6at r n b i tam drugite im momi4e6ki gluposti
THUNDERDOME ANGERFIST ROTTERDAM TERROR CORPS
Аз съм твоят принц на...черно муле.Дано т'ва че съм висок 1,38 не е проблемПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-сериозно.
от всички мнениея,които прочетох се разочаровах.... явно футболистите вече не сем на модатози факт леко ме натажава
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Да е забавен!Па дали е грозен не ми пука.Гледам винаги да се смея,независимо с кого съм.
това е само плюс,пък ако и тежиш толкова още по-добреПървоначално написано от Eric`Draven
![]()
Високи,самоуверени мъжкари(не к*рвари!!!!),интелигентни,заб авни,с тъмна коса и светли очи,е може и с тъмниа и най-важното->искрени и винаги себе си.Ей тва според мен е печелившия тип
![]()
PEACE)
по смъкнати...въпреки,че външният вид не е най-важен
![]()