.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 83 от общо 83

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Нямам критерии при избор на мъж - важното е да има зъби в устата

аааа и езикк по темата мии предпочитам момчета с руси коси светли очи (зелени) доо 180 с по-дълга коса (смисъл не опашка ама не 2-3 номер) забавен мил и ИСКРЕН

Град
    в мазето ;dd
    висок..строен...с тъмна коса..красиви очички и красива усмивка.. умничък - ее все пак не искам да е тъп като галош'/..;, и добър характер
    хмм .. има ли такова момчее ;??

Град
    Усмивката :Р
    Аз пък харесвам спортните натури със стегнати тела, руса коса и тъмни очи само проблемът е, че се вписват в червената книга на изчезващите видове
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Голям фен
    със самочувствие дори и да не са хубави и найй вече да зн кво искат..

Малее моите критерии колко са в последно врее си падам по ''гъзета'' супер са яки ..някфи такива небрежни от типа на скейтарите (само че ся харесвам един biker ) а пък мразя онези изрусените педали с прилепналите потници

li4no za men nqma zna4enie stila na obli4ane,no stra6no mnogo si padam po futbolis4eta.vsi4kite mi gajeta do sega sa tren futbol i sa se celuvali stra6no qko,no i sa bili mnogo romanti4ni.nz oba4e futbolis4etata sa mi stra6na slabost,sa6to i hip-hop mom4etata,ama vtori kat teq det tren futbol nqma
    НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.

Цитирай Първоначално написано от mirelS
    Po .. normalni momcheta... Da ne si skube vejdite,da ne nosi prashki .. A ii da e tumnokos ,da se razbira s horata (da ne e nqkakuvv namusen) ,luchezaren ... awe kontakten chovek da e ) a i usmivkata e vajna moje da ne q pokazva postoqnno no da se usmihva .. pone na men tova mi stiga
    Е вписвам се в киритерийте ти

Град
    Велико Търново
    1.характера му да е 6 ,е може и 5 и 30
    да е добър,да е мил,да се държи добре с всички,никога да не ме обижда,да ме кара да се чувствам щастлива,да не ме лъже най-вече.да ме обича...да не изневерява ..да е само мой..и о6те 1000 критерии
    Руса кукличка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си