.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

гъста коса?

Знаете ли някакъв начин за сгъстяване на косата? Във един вестник четох за маска: 1 ампула Прогестерон, 1 жълтък и 1суп. лъжица хума; но не знам дали няма да има страничен ефект от прогестерона,все пак е хормон. А във форума имаше за Тривитаминол.

Град
    tam!!! (love) ~>
    Е то нали е маска,няма да го пиеш тоя прогестерон.Не вярвам да има страничен ефект,въпреки че не разбирам какво ще й помогне хормон на косата !?

Град
    Добрич :o)
    Искам и аз гъста коса Абе и такава си я харесвам ;D

Пробвай 1 седмично да я измиваш със жълтък! Аз го праявя и косата ми става бухнала мека и с блясък и спря да ми пада

Re: гъста коса?

Цитирай Първоначално написано от jenkabenka
    Знаете ли някакъв начин за сгъстяване на косата?
    Хахах,сори,няма начин Можеш единствено да я направиш по-здрава и по-добре изглеждаща с подходящите грижи.А прогестерона на ампули не само че вече не се произвежда ами и от мазането му го главата няма никакъв смисъл

kak taka s jultuk be? ne miri6e6 li posle na omlet xD

Чувала съм, че тривитаминол помага много.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз правя опити с жълтък, лайка и хининова вода.

Голям фен Аватара на Vincitore
    az sum 4uvala 4e kato se odreje nula nomer,ama tfa se pravelo dokat si bebe ... nz .... a ina4e za da ne pravq nova temi4ka da znaete dali e vredno da si re6i6 kosata dokato se kupe6 i posle dokato e mokra? ako nqkoi znae da kazva pls : ))))

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Цитирай Първоначално написано от kloshar
    kak taka s jultuk be? ne miri6e6 li posle na omlet xD
    de da beshe omlet po ujasno e
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Град
    в мечтите ти
    Къната също подхранва и сгъстява косата.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

no way ... moje6 edinstveno da q podhranva6 s tezi maski koeto vsu6tnost ne e malko no ne o4akvai da se sgusti ei taka .... 6trak....

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Vincitore
    az sum 4uvala 4e kato se odreje nula nomer,ama tfa se pravelo dokat si bebe ... nz .... a ina4e za da ne pravq nova temi4ka da znaete dali e vredno da si re6i6 kosata dokato se kupe6 i posle dokato e mokra? ako nqkoi znae da kazva pls : ))))
    Ами и на мен така ми е казвала фризьорката.Обясни ми,че трябва да я реша като изсъхне,защото иначе се накъсва..
    По темата:Може да пробваш разни маски,за да я подхранваш,но се съмнявам косата ти да стане кой знае колко по-гъста...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    пробвай с тривитаминола. никой не се е оплакал още

Saatana vittu perkele hate crew!

Ami za mokrata kosa s1m 4uvala mn protivore4iq ta da ti kaja i az nz kvo da prava ....
    Po temata: 1 l1ji4ka jis mlqko
    1 (4aena) l1ji4ka mas
    1 l1ji4ka med
    1 j1lt1k
    vitamini kvito ima6 (az slagam na hap4eta, a moje i vit A na ampuli) ako ima6 smelost glaga6 na glavata sedi6 30tina min i mie6 qkooo
    a i btw 4uvala s1m za bira s16to ii za isplakvane s voda s limonov sok iili qb1lkov ocet (za blqs1k)
    .... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....

Как ще я решиш докато е мокра,луда ли си

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Ми аз съм чувала, че като си с мокра коса е забранено да я решиш с четка, по-добре с гребен.

На опаковката на хумата ми пише рецепта за маска за коса:
    100-150г. хума се правят на гъста каша с хладка вода. Прибавят се по 1 ампула витамин А, В-комплекс, Е, един жълтък. Втрива се в корените на измита с бебешки сапун коса. Отгоре се слага найлонова шапка и се завива с кърпа за около 3 часа. После се изплаква.
    Мисля да пробвам, дано има ефект, все пак доста витамини се слагат

направи си косата къдрава и я тупираи
    аз мн харесвам момичета с такива коси
    Sinan Sakic rulzzz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си