.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania

вагинални гъбички???

от какво се получават?и имам едни пъпчици малко под бузките(като седна и е неприянто точно на сгунката и като си обуя къси панталонки икато седна на някоя пейка е гадно) и се чудя може ли да са гъбички?според мен са по точно пъпчици такива червени са търсих в гугъл като изображения ама...излезе ми снимката само на едно бебе и наистинаса много червени..цялото му дупе беше...и може ли да се появят отстрани до клитора(гъбички)?????страх ме е тези червените ако се окажат гъбички дали могат да отидат нагоре ....и как по точно изглеждат пффф....

Cruel Intentions

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    не са гъбички. от бръсненето е според мене.
    алелуя.

И аз не мисля че са гъбички ... В момента аз съм лепнала едни гъбички от антибиотика дето го зимах 10 дена и се мъча даги махам, обаче нямам никакви червени пъпчици .... точно от бръсненето са, подкожни косъмчета ..

Съмнявам се да са гъбички,но се чудя с кой акъл обуваш къси гащи и сядаш по пейките при положение,че имаш пъпки на дупето...

Град
    Bucharest, Romania
    ами да ползвам самобръсначка..аз пък си мислих че е от жегата...ами може ли да има гъбчки около клитора или това са измислици?

Cruel Intentions

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    абе никакви гъбички нямаш. спи спокойно.
    ако имаш гъбички ще разбереш, повярвай мил. няма такава напаст.
    алелуя.

Град
    Bucharest, Romania
    е ок ама аз все пак искам отговор на въпроса ми а затова с какъв акъл съм сядала просто имам тренировки всеки ден тази седмица и много се измарям и кат седна запотена на тя пласмасовата пейка и...става неусетно понякога

Cruel Intentions

Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    ами да ползвам самобръсначка..аз пък си мислих че е от жегата...ами може ли да има гъбчки около клитора или това са измислици?

ее????????????????????????????

Cruel Intentions

1.Темата не е за този раздел!
    2.Има си гинеколози за тая работа!!!Отиди на преглед,защото едва ли някой от нас може да ти даде компетентно мнение (нито имаме нужното образование,нито знаем какво точно представляват тия "пъпчици" и т.н.)

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Абе защо всички си мислят , че гъбичките са някви пъпчици брадавички ,бенчици,топченца и подобни??? НЕ СА - НЕ МОЖЕШ ДА ГИ ВИДИШ защото са микроскопични. Виреят вътре във влагалището - не около срамните устни или дупето , и променят средата вътре като предизвикват сърбеж и един специфичен вид течение. Нямаш гъбички , вероятно ти се е инфектирала кожата от бръсненето.

Град
    Bucharest, Romania
    окс мерси исках само да разбера (както ти каза) къде виреят

Cruel Intentions

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си