Значи в момента все още ходя с едно момиче . В понеделник правим 8 месеца, но има вероятност да си останем на 7 мия месец и 29 ден . Напоследък все се караме и спорим . Аз живея в къщатата и за ваканцията и работим на различни места , като се приберем от работа тя излиза с приятелите си и ме вика и мен , но аз не искам защото сред приятелите й е и едно момче, за което приятелката ми е казвала че ако не съм бил аз с нея да е тръгнала с него , и логично аз не искам да го виждам тоя човек , а тя в началото оставаше с мен , но след1-2 пъти и писна и сега вече 4-5 дена все излиза и се прибира към 12-1 през нощта . Снощи пак излезе , но този път и аз излезох сам и скитах из целия град и изпих голямо количество бира и се прибрах много късно , тя и семейството и ми вдигнаха луд скандал за дето съм обикалял из града без да го познавам . Казах и че ако иска да не правя така тя трябва да престане да излиза с това момче , защото рано или късно ще ми изневери с него и като не излизат заедно е единствения шанс да не се виждат и да няма тази възможност , но тя пък ми вика че няма да остави приятелите си заради мен . Много се обичаме с това момиче и сме преживели големи катаклизми , но постепенно с времето сякаш се отдалечихме и се дразним постоянно. Чудя се какво да правя , да продължавам ли да съм с момиче , което ми казва в очите , че иска да бъде с друго момче , но я спира това че ме обича много и знае че ако е с друг повече няма да е с мен !