Много сте прави , благодаря за съветите . Само да кажа че съм излизал с нея и приятелите й и по точно това момче и 2та пъти бях на косъм от нервна криза, първият път стоях на страна и броих пътите , които ме целуна и прегърна и наистина бяха малко, знам че трябваше и аз да го правя , но бях доста изолиран. За 2рия път да не говорим , аз бях седнал на пейка до приятелката си и след дълги отекчителни за мен разговори отидох сам да пия вода и като се върнах тя беше седнала до него , тогава се почивствах мн зле и тя като дойде да седне след 10 мин до мен аз се отдръпнах и реагирах много осторо и лошо, казах и нещо гадно и така и 2те излизания бяха мн мн зле и на косъм от раздяла , сега вече съм по спокоен , защото това момче заминава на море и поне 1 седмица може да си оправим отношенията , а и то ще свърши и ваканцията.... Всичко зависи от нея , днес ще разбера какво мисля тя , защото от сутринта и се обаждам няколко пъти и избягва да ми каже обичам те , аз и го казвам за довиждане , а до преди и двамата си го казвахме, но днес май само аз , ще вида какво ще реши. Довиждане и пак ви благодаря за компетентните мнения!