.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

гъбички под ноктите

имам гъбички под ноктите на ръцете, ноктите вече се държат само на косъм и много ме болят, слагам някакви мазила но не помагат... ако знаете нещо с което може да ми помогнете пишете ми...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Иди на дерматолог да ти предпише антимикотични препарати!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на pinki
    оле тези гъбички се лекуват адски трудно ! Заминавай веднага на лекар да ти изпише каквото трябва, защото не е шега работа...
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Иди на дерматолог да ти предпише антимикотични препарати!
    +1

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: гъбички под ноктите

Цитирай Първоначално написано от nikol_82_1
    имам гъбички под ноктите на ръцете, ноктите вече се държат само на косъм и много ме болят, слагам някакви мазила но не помагат... ако знаете нещо с което може да ми помогнете пишете ми...
    това е наистина случай за консулт с дерматолог!
    но ако нещата са "изпуснати" до степента описана от теб - никакви мазила няма да помогнат, още повече, че има разлика от "гъбички" ПОД ноктите и "гъбички" ПО ноктите. рядко нещо е да е ангажирана само едната тъкан....

във вс случай се налага системно лечение чрез приемане на мощни средства под формата на "хапове", но се пригответе за цени (на добрите препарати) гравитиращи около 100 лева за опаковка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си