Ако имаш в предвид, че всички влюбени постоянно се гушкат и целуват, леко грешиш За мен е излишно цялото това "течене на лиги". Щом сте заедно няма нищо по хубаво от това, независимо какво правите - дали гледате филм, готвите заедно, пиете кафе или просто се занимавате с нещо друго. Не е задължително (дори не е и необходимо) постоянно да си висите на врата.
И все пак всяка двойка е различна, просто зависи колко от времето си прекарвате заедно. Ако се виждате за час-два на ден нямате голям избор. Но при положение, че имате доста повече време, то възможностите ви можете да си ги ограничите единствено вие.
Например на мен най-хубавия ден с любимия ми е когато вечерта дойде да ме вземе след работа, отидем у тях, наготвим си нещо "по-така" за вечеря, (без да внасяме романтика в кухнята), после да си изгледаме някой филм и да си заспя до него. На другата сутрин да се събудя до най-скъпото ми същество, да направя закуската докато той прави кафето, да се изкъпем заедно, да полафя с майка му докато той оправя леглото, после да закусим заедно. След това да отскочим по магазините, да понапазаруваме нещо за хапване и пийване, да изпием по кафе на центъра и да се приберем. На обяд отново се вихрим в кухнята заедно и докато се усетим става 4 часа когато той трябва да ходи на работа. Когато съм с него нищо не ми тежи - ако аз чистя масата, той ще мие чиниите и обратното; ако аз обирам праха, той ще е хванал прахосмукачката, ако аз подреждам, той ще простира прането... С него всичко ми е толкова хубаво, че дори и най-простичък ден като описания по-горе за мен е най-хубавия.
Та... кой както си го направи