- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Иии пак вийт...:D
Сега въпроса ми е относно лентичките.Купих си от зелените за триъгълника,понеже до сега се обезкосмявах с епилатора или самобръсначката,та реших да разнообразя.Първата като я сложих иии...олепих се цялата и се чудя дали не тряабва да я сложа в хладилника малко, за да истине или трябва д е топла,ако изобщо има някакво значение,защото вече почвам да се убеждавам, че и вийт не са особено добри....![]()
![]()
Ами аз си бях купила същите само че сини.Пълна скръб,за нищо не стават според мен.Казаха ми,че леко се затоплят между дланите за минута примерно....аз ги държах 2-3 хубаво да се позатоплят и нищо не стана,заболя ме страшно много (и аз на триъгълника) и повече не....
Стремеж е да се опиваш да си по-добър от най-добрите.И да знаеш,че най-доброто не е достатъчно.Да правиш неща,които друг не е дръзнал да стори...И не според стандартите на останалите.Стремежът не е да следваш,а да водиш...
I az kato teb si kupih tezi lenti4ki i az se olepih dosta....be6e malko kofti situaciq!Posle edvam se mahna tova ot men!!![]()
Цветито,щом си се олепила толкова не си дръпнала хубаво.И да лентите се затоплят.Има вече такива теми![]()
Бях си взела техни ленти преди година и нещо и резултатът бе всичко на всичко 1 отскубнат косъм и лепило повече по мен, отколкото на лентата!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Абе,хора отзад е описано как става.С обратната част на лентата се отлепва,а не като дръпнеш и оставаш целия в лепило.Ефекг от лентите има,и то идеялен.Не знаете просто как се използват.
Лепят се по посока на растежа на косъма, а се дърпат в обратната! Знам как се ползват, но не са ефективни! Препоръчвам лентите на Стреп и Дева!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
не съм доволна от лентите на Veet, само дето се олепих и си смъкнах кожата направо![]()
С лентите като на авторката успях да отскубна 2 косъма!Първоначално написано от kalpazanka
Дева!
TOVA NIKOGA NE GO KUPUVAITE!!!!za ni6o ne staa,samo te nakudrq![]()
![]()
![]()
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
kfo da kaja.............4ALGA SUX!!!!!
Аз пък съм доволна...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Аз пък съм доволна от Дева!Вие като не можете да работите с ленти недейте плюте марките те не са ви виновни![]()
специално вийт изобщо не са добре за триъгълника заа краката и за каквото и да е .. аз не съм доволна![]()
![]()
..за триъгълника нз....ама за краката според мен коламаската е по-добър вариянт (лично мое мнение)![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
И на мен Veet не ми допадатЛентичките им не съм пробвала (а и няма да пробвам никога в живота си кола маска), но преди време си бях взела крем депилатоара, който върви с гъбичката, зеления вариант. Струваше 13 лв. а ни косъм не успя да ми махне от краката.
Явно не всичко, което е скъпо и постоянно рекламирано, става за нещо
![]()
Сестра ми си беше взела някакви лентички на Вийт за да си маха космите на ръцете с тях и само дето се измъчи. За нищо не стават![]()
Ужасни са тези Виий , колкото и пъти да съм си давала парите за тях , все съм съжалявала![]()
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от Sweet_Play_F
mnogo sum dovolna ot tqh purviq put kogato opitah ne stana, no mi obqsniha kak se izpolzvat i ve4e se opravqm sama, a rezultatite sa mnogo dobri
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Ами хайде щом сте доволни и знаете как точно се използват,за да има задоволителен ефект, да ни обясните и на нас недоволните,които не знаем как се използват.Аз си купих на бройка,а не цяла кутия..няма как да прочета к'во трябва да се направи...Чакам инструкцииПървоначално написано от g1rl4eto_
![]()